Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lansarea cartii “Romanii secolului XXI”

Jurnalista și scriitoarea Rhea Cristina aduce în premieră și exclusivitate "Românii secolului XXI", o carte cu interviuri-document cu 29 de personalități românești.

Libraria digitală CorectBooks vă invită să fiți primii care apreciază o carte de o reală valoare documentară, grație adevărurilor fundamentale afirmate de către interlocutori.

"Românii secolului XXI" cuprinde 32 de interviuri cu 29 de personalităţi româneşti atât din sfera culturală cât şi din alte domenii importante ale societăţii. Temele analizate sunt fundamentale, atemporale, diverse, dar distincte şi complexe şi tratează ideea naţiunii române, destinul poporului român pe plan cultural, social, istoric şi politic. Aceste personalităţi – o mare parte a elitei româneşti – sunt, graţie carierelor impresionante şi caracterelor de care dispun, adevărate modele pentru tinerii României contemporane.

Începând de miercuri, 5 iunie volumul este disponibil exclusiv pe CorectBooks, și poate fi achiziționat în formatele PDF și ePub la prețul de 37.84 lei.

RHEA Cristina, scriitor şi jurnalist, născută la 6 aprilie 1973 în oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, România. Din 2002, este membru al Uniunii Scriitorilor din România. Până în prezent, a publicat 8 cărţi în domeniul Literaturii, al Jurnalismului şi al Ştiinţelor Comunicării. În 2007 a fost bursierul fundaţiei Kulturkontakt Austria, Programul de Rezidenţă artistică „Writers-in-Residence“, Viena, Austria. Din 2011 este doctorand în Ştiinţe Umaniste la Facultatea de Litere (Departamentul de Literatură), Universitatea din Bucureşti, România.

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *