Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SAPPHIRE isi prezinta noile produse la COMPUTEX

SAPPHIRE Technology va profita de prezenţa sa la ediţia Computex de anul acesta pentru a-şi evidenţia expansiunea din noile segmente business dar cu acelaşi accent asupra competenţelor grafice. Acoperirea sa vastă va fi demonstrată prin prezentarea portofoliului său de produse şi previzualizarea noilor dezvoltări inovatoare.

SAPPHIRE este recunoscut ca producător şi furnizor international de produse grafice în sectorul PC. Produsele sale bazate pe soluţiile AMD Radeon sunt la fel de cunoscute pieţei mainstream PC cât şi comunităţii de entuziaşti din gaming sau grafica de performanţă. De asemenea oferă o gamă de plăci de bază pentru PC pe câteva pieţe internaţionale. Recent, producătorul a introdus o gamă de mini-PC-uri cu un format small ideal pentru utilizarea acasă, la birou sau profesională. In momentul de faţă portofoliul de produse este extins şi furnizat unei game largi de aplicaţii.

Digital Signage a reprezentat prima zona de extindere pentru SAPPHIRE. Grupul său Pro-AV a utilizat produse de la soluţiile grafice ale companiei şi de la gama de plăci de bază pe care le-a aplicat unor proiecte ce au oferit o gamă de solutii începând cu point of sale până la panouri video. Mini-PC-urile SAPPHIRE Edge sunt media playere excelente, o versiune noua fiind în curs de dezvoltare special pentru această piaţă. In plus, PowerCastX este un software original SAPPHIRE pentru semnal digital ce permite oricărui mix de videoclipuri, stills, fluxuri web sau tickere să fie configurate şi afişate la o scară largă de amplasări începând cu unul sau două ecrane până la panouri multi-screen.

PGS (Professional Graphics Solutions) este o divizie SAPPHIRE ce s-a ocupat de vânzarea produselor şi solutiilor grafice profesionale în regiunea APAC în decursul ultimilor ani. Gama AMD FirePro de produse workstation este recunsocută în industrie şi include produse de înaltă performanţă pentru design consolidat pe computer, creare de conţinut şi display-uri multi-screen pentru Digital Signage şi alte aplicaţii. SAPPHIRE îşi va extinde echipa şi va oferi aceste soluţii şi în alte teritorii internaţionale.

Expertiza SAPPHIRE în furnizarea de soluţii grafice şi plăci de bază şi de asemenea capacitatea de a personaliza anumite soluţii se autolansează în piata de aplicaţii încorporate, precum cele regăsite în consolele de gaming, instalatii de securitate si supraveghere si echipament pentru imagistica medicală. SAPPHIRE a format o nouă unitate numită Embedded Business Unit special pentru această piaţă. Noi produse au fost dezvoltate cu scopul de a fi introduse acestei pieţe printre care plăci de bază în format small şi soluţii grafice multi-output, care împreună cu portofoliul actual SAPPHIRE plasează compania într-o poziţie unică de a oferi o gamă largă de soluţii începând de la soluţii grafice profesionale, soluţii integrate până la soluţii grafice discrete destinate pentru segmentul consumer.

La Computex 2013, SAPPHIRE îşi va prezenta întreaga sa gamă de produse, de la soluţii low profile şi solutii în format small destinate aplicaţiilor HTPC şi aplicatiilor încorporate, până la plăci multi-output pentru semnal digital şi panouri video – atât cu display extins şi demonstraţii live.

Una dintre atracţiile acestui eveniment va fi un preview al mult aşteptatei generaţii SAPPHIRE ATOMIC. Din totdeauna vârful de gamă al companiei, modelul SAPPHIRE HD 7990 ATOMIC este o placă grafică dual GPU ce beneficiază de un nou design de răcire cu lichid şi se aşteaptă să ofere cele mai ridicate performanţe din industrie.

SAPPHIRE a pionierat utilizarea răcirii Vapor Chamber pentru grafică odată cu seria Vapor-X, o etapă importantă pentru aceasta tehnologie fiind scrisă cu o nouă cameră de vaporizare ultra-subţire (0.8mm) dezvoltată pentru dispozitive în format small şi ultrabook-uri. Compania va prezenta de asemenea noua placă grafică HD 7950 creată pentru Apple Mac Pro cât şi întreaga linie de îmbunătăţiri grafice pentru PC şi familia de mini-PCuri.

Pentru mai multe informaţii despre SAPPHIRE vizitaţi www.sapphiretech.com.

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *