Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lansare exceptionala de carte cu Dan C. Mihailescu la Wagner Maison de la Porcelaine

Pe 25 aprilie, Wagner Arte Frumoase si Povesti si Editura Ponte organizeaza o lansare exceptionala de carte: "Amintirile" Zoei Camarasescu (re-editare) si a enciclopediei de stil si eleganta "Savoir Vivre" de Sabine Denuelle.

Cunoscutul critic Dan C. Mihailescu va prezenta volumul de memorialistica feminina „Amintiri”, cu o reflectie profunda asupra feminitatii la romance pornind de la istoriile Zoei Camarasescu (fiica doamnei de onoare a reginei Elisabeta).

Veti regasi, de aceasta data, contributia grafica a Anei Wagner ca ilustratie a copertei "Amintiri" si pe un delicat semn de carte in "Savoir Vivre".

"Focus Designer": Ana Wagner va invita la Targul de Bijuterie Contemporana Autor editia a 7-a/ 12-13 mai 2012/ Sala Dalles/ Bucuresti

Pe 12 si 13 mai 2012, Ana Wagner este "Focus Designer" la cea de-a 7-a editie a Targului de Bijuterie Contemporana Autor.

La Autor, Ana va lansa o noua colectie spectaculoasa de bijuterii – "Gradina cu giuvaiere" si va face vizitatorilor o demonstratie deschisa de arta a picturii manuale in portelan. Va asteptam!

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *