Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR Leasing lanseaza produsul “Leasing in lei”

BCR Leasing lanseaza, incepand de astazi, finantarea in sistem leasing in lei pentru companii si persoane fizice autorizate (PFA) care doresc sa achizitioneze autovehicule noi si second hand, precum si echipamente.

“Clientii nostri vor fi astfel protejati de fluctuatiile de curs valutar, precum si de diferentele de curs la achizitia bunurilor sau la achitarea ratelor. In plus, finantarea in moneda nationala, este un produs care completeaza excelent portofoliul nostru si care, in mod sigur, va fi foarte solicitat in urmatoarea perioada, avand in vedere tendintele economice”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Noul produs “Leasing in lei” se acorda cu un avans de minim 15% si o perioada de finantare de pana la 60 de luni. Dobanda noului produs este, la momentul actual, una dintre cele mai competitive dobanzi din piata la categoria sa: 9,75% (variabila in functie de ROBOR la 6 luni) valabila atat pentru companii, cat si pentru PFA.

Persoanele si firmele interesate de produsul „Leasing in lei“ pot solicita informatii suplimentare, consiliere si simulari de calcul al ratelor, la numarul de telefon:

0372 178 800.

sau pe mail, la adresa: vanzari@bcr-leasing.ro, precum si in agentiile BCR LEASING IFN din toata tara.

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *