free download 78 travel guides written by experts

La TVR 1 incep seriale noi

De duminică, 5 august

TVR 1 începe difuzarea unei noi serii de producţii realizate în Europa şi Statele Unite, începând de duminica aceasta.  

Primul serial nou pe care telespectatorii îl vor putea urmări este „Ultima oră”, o dramă producţie S.U.A. 2000, care îi are în rolurile principale pe Lili Taylor, Oliver Platt, Bebe Neuwirth, Hope Davis. Filmul, difuzat în fiecare duminică seara, de la ora 21.10, prezintă povestea lui Wallace Benton, jurnalist la tabloidul numit „Ledger”. Wallace reuşeşte să scape din încurcăturile în care intră numai datorită studenţilor săi, cărora le predă jurnalismul. Ei sunt cei care îi furnizează uneori informaţii, pentru subiectele despre care scrie.

Cea dea doua noutate propusă de TVR 1 este „Ducesa din Duke Street”, o producţie Anglia 1976, care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 9.00. Filmul, nominalizat la Premiile Emy şi Bafta are o distribuţie ce reconstituie cu uşurinţă atmosfera fermecătoare a epocii de început de secol XX în Marea Britanie. Gemma Jones, Victoria Plucknett, John Welsh, Mary Healey, Richard Vernon şi Christopher Cazenove fac parte din povestea Louisei Trotter, o tânără bucătăreasă, care devine proprietara unuia dintre cele mai cunoscute hoteluri londoneze. Cele mai importante momente din viaţa ei sunt legate de lumea care vine sau pleacă din hotel, dar şi de dorinţa de a face de neuitat şederea vizitatorilor ocazionali.

„Misterele din Sankt Petersburg”, serial difuzat anul trecut pe TVR 1, revine în program ca urmare a unei serii întregi de cereri din partea telespectatorilor de a-l revedea. Filmul difuzat de luni-vineri, de la ora 17.00, intră în atmosfera începutului de secol XIX în Rusia şi Franţa. Eroul serialului este un tânăr de 17 ani din clasa nobilimii, fiul generalului Suvorov, pe nume Piotr Cherkasov.

Bucuresti, 3.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *