metalshow

La Plaza Romania s-a desfasurat un inedit concurs de pictura

Care e cel mai creativ mod de a castiga o masina pentru mama? De Ziua Mamei, la Plaza Romania s-a desfasurat  un inedit concurs de pictura, iar copiii si-au folosit creativitatea pentru a castiga un cadou neasteptat pentru mamele lor. In Rotonda centrului comercial au fost expuse cinci masini, iar copiii care au pictat cea mai frumoasa masina au participat la finala concursului, avand ca premiu o masina Seat Ibiza.
Concursul s-a adresat copiilor din clasele V-XII, iar elevii care au dorit sa se inscrie la concurs au trimis la Plaza Romania propunerile lor de desen a unei masini. Dintre toate desenele primite au fost alesi cinci finalisti, ce au pictat masinile expuse in Rotonda centrului comercial in data de 8 martie. Alaturi de juriul compus din reprezentantii centrului comercial, Porsche Bucuresti Vest, precum si art directori ai agentiilor Bigger si GMP, Gina Pistol a venit si ea sa sustina acesti copii talentati.

Castigatoarea concursului a fost desemnata Linda Judy. Linda are 14 ani si este eleva a Liceului Nicolae Tonitza. Ea a castigat o masina Seat Ibiza, pe care i-a facut-o cadou mamei sale.

Bucuresti, 12.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *