bucharest tech week 2021

Louisiana Red – adus in Romania de Event Plus

Legendele blues-ului la Bucureşti

Compania de event arhitecture, Event Plus, organizează sâmbătă, 22 martie 2008, în premieră în România, un recital Louisiana Red în acompaniamentul Nightlosers.  Evenimentul este al treilea din seria de “anotimpuri ale Blues-ului” şi va avea loc la Hard Rock Cafe Bucharest, începând cu ora 22.00. Seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, poartă semnătura Ioan Big, Head of Design Event Plus, şi îşi propune să aducă în prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului. Prin acest proiect, compania Event Plus doreşte să aducă în România, o dată la trei luni, artişti cu renume internaţional din domeniul Blues-ului şi cu un aport unic în ceea ce priveşte calitatea şi complexitatea interpretării.

Proiectul Blue Moods a debutat pe 24 noiembrie în clubul Spice, prin concertul lui Sugar Blue, continuând cu recitalul extraordinar Bob Brozman, de pe 8 martie din clubul Art Jazz şi cu recitalul din 22 martie al unuia dintre cei mai reputati artisti de Blues tradiţional, Louisiana Red, acompaniat (în premieră absolută!) de Nightlosers.

„Am iniţiat acest proiect având convingerea că publicul român pasionat de muzică, dornic să cunoască personalităţi muzicale complexe, legende în domeniul genurilor muzicale în care performează, are nevoie de concepte şi platforme dedicate nişelor specializate, care să ofere evenimente live cu o ciclicitate regulată, ca o contrapondere la ofensiva concertelor de masă care domină de ceva timp piaţa locală” , a declarat Ioan Big, Head of Design Event Plus.

Bucuresti, 12.03.2008 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *