metalshow

“La Maruta”, lider de audienta in prima saptamana a noului sezon

În prima săptămână a noului sezon, emisiunea „La Măruţă” a fost pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, lider incontestabil de audienţă pe tronsonul orar 17:30-19:00.

Subiectele exclusive au adus un rating mediu de 5.2 puncte şi o cotă de piaţă de 24.4%. Ratingul mediu obţinut de emisiunea competitoare situată pe locul doi a fost de 4.3 puncte şi cota de piaţă de 20.1% (datele au fost calculate la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârsta cuprinsă intre 18 şi 49 de ani).

Interesul telespectatorilor pentru subiectele prezentate a confirmat faptul că “La Măruţă” este kilometrul zero în lumea mondenă românească, emisiunea obţinând audienţe superioare celor ale competiţiei în fiecare zi din prima săptămână a noului sezon. Zilnic, în medie, peste 260.000 de telespectatori au urmărit subiectele prezentate de Cătălin Măruţă.

Exclusivităţile continuă şi în săptămânile următoare. Măruţă face ocolul lumii împreună cu Tudorel Popa şi s-a intors de la Londra şi Roma cu filmări spectaculoase. De asemenea, invitaţi speciali veniţi din străinătate, deţinători ai unor recorduri mondiale vor veni în noul platou şi vor face show pentru publicul din România.

Toamna aceasta, Totul e pe bune la Măruţă!

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *