free download 78 travel guides written by experts

Bucuresti Mall si Plaza Romania au ECCO-uri

Doua magazine ECCO s-au deschis in data de 4 septembrie, respectiv de 5 septembrie, in cele doua centre comerciale: tonul l-a dat Bucuresti Mall, urmat de Plaza Romania. Inagurarea a fost marcata de o petrecere, sesiuni de make-up si reduceri speciale.

Plaza Romania si Bucuresti Mall incep in forta luna septembrie cu inaugurarea magazinelor ECCO, un renumit retailer danez de incaltaminte si accesorii, ce va completa cu succes mixul de chiriasi si le va oferi consumatorilor motive in plus pentru a se bucura de cumparaturi. Noile magazine introduc un nou concept store, ce confera o imagine mai moderna, mai eleganta si mai sofisticata.

In Bucuresti Mall, magazinul ECCO, aflat la parter, are o suprafata de 100 de metri patrati. Cel din Plaza Romania are peste 95 de metri patrati si se afla la primul etaj. Deschiderea celor doua magazine face parte din strategia de extindere si modernizare a Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Evenimentul a fost sarbatorit printr-un moment special, dedicat prezentarii noii colectii a sezonului toamna – iarna 2014, ce a combinat moda cu un show de flair bartending si sesiuni de make-up. Totodata, numerosii clienti s-au delectat cu un Danish Cocktails Bar in incinta celor doua magazine. Cu ocazia evenimentelor de deschidere, mixologi profesionisti au creat cocktailuri speciale, inspirate de stilul si culorile noii colectii ECCO. La inaugurarea magazinului din Bucuresti Mall a participat si vedeta Andreea Esca.

Cu ocazia deschiderii noilor magazine, clientii au putut beneficia de o reducere speciala de 20% la produsele din noua colectie ECCO. Petrecerea a continuat si in weekend, in fiecare dintre cele doua magazine, cu reduceri si multe alte surprize.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *