free download 78 travel guides written by experts

Camionul HP Listen 2U soseste in statiunea Mamaia

HP a mobilizat cele mai noi tehnologii în interiorul camionului HP Listen 2U şi a pornit într-un amplu tur european estival ce soseşte în România pe plaja de la Mamaia, pe faleza Complexului Perla,  în intervalul 9-10 august.

Acţiunea vine în întâmpinarea tinerilor pasionaţi, oferindu-le posibilitatea să se distreze împreună cu prietenii, testând cele mai noi tehnologii HP şi, mai ales, să câştige numeroase premii.

Turul Listen 2U, ce se desfăşoară în perioada iulie- octombrie 2009, a luat startul în Spania (1-15 iulie). Următoarele destinaţii au fost în Franţa, unde mai mult de 4300 de oameni au vizitat camionul HP din Biscarrosse şi respectiv 3250, în Lacanau. Inainte să ajungă pe litoralul românesc, Camionul HP opreşte în Austria, Slovacia, şi Ungaria. Camionul va opri şi în alte destinaţii europene, în staţiunile de pe litoral, la festivalurile de muzică şi în campusurile universitare.

Iniţiativa HP vine ca o reacţie la un studiu sponsorizat de HP care arată o tendinţă în creştere în rândul tinerilor de a comunica tot mai mult în mediul online. Acest lucru este motivat în special datorită puterii acestuia de a oferi acces la cât mai multe informaţii. Majoritatea tinerilor apreciază oportunitatea de a se implica în cât mai multe cauze prin intermediul spaţiului virtual. Aproape două treimi din tinerii care au participat la studiu consideră reţelele sociale ca Facebook şi MySpace drept cel mai bun mod de a comunica cu grupul lor de prieteni şi de a-şi exprima opiniile în diferite situaţii.

Astfel, HP încurajează această formă de exprimare, oferindu-le tinerilor tehnologii inovative necesare care să se plieze perfect caracteristicilor acestui tip de comunicare.

HP vă aşteaptă să experimentaţi tehnologia într-un decor neconvenţional, pe plaja din Mamaia, pe faleza Complexului Perla, pe 9 şi 10 august, începând cu orele 10:00.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa www.hp.com/listen2u

Bucuresti, 05.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *