free download 78 travel guides written by experts

La cererea publicului, “Mahalaua Mon Amour” – reluat duminica la Sala Palatului

A treia reprezentatie a spectacolului “Mahalaua Mon Amour” va avea loc pe data de 17 mai, tot la ora 19.00, tot la Sala Palatului si bineinteles, tot maestrul Tudor Gheorghe va fi cel care va oferi o reconstituire cat se poate veritabila a epocii de aur a muzicii lautaresti.

Alaturi de o trupa de muzicieni profesionisti, maestrul va transforma spectacolul intr-o poveste in care sentimente de jale, durere, bucurie si extaz, prilejuite de evenimentele ce fac parte din viata omului obisnuit, vor fi transmise publicului prin interpretarea inconfudabila a lui Tudor Gheorghe.

Spectacolul-elogiu adus titanilor lautariei din care ii putem emunera pe Anton Pan, Zavaidoc, Faramita Lambru, Romica Puceanu, Ionel Tudorache sau Dona Siminica va umple pentru a treia oara Sala Palatului, avand in vedere ca biletele puse in vanzare se vand si de aceasta data ca painea calda.

Cererea mare a publicului pentru acest spectacol a determinat organizatorii sa-l reia deja de doua ori,  demonstrand inca o data faptul ca romanii stiu foarte bine ce presupune adevarata arta si se apropie de artisti veritabili , precum Tudor Gheorghe, care le pot oferi o reprezentatie deplina.

Asadar, pentru cei care nu doresc sa piarda aceasta oportunitate, va anuntam ca pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc astfel:  V.I.P. – 120RON; Cat. I – 100RON, Cat. II – 80RON, Cat. III – 60RON, Cat. IV – 40RON, iar biletele se gasesc inca la Sala Palatului, Magazinul Unirea – etaj 2, Magazinul Muzica si pe site-urile vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *