free download 78 travel guides written by experts

MOL Romania anunta dublarea numarului de utilizatori de card MultiBonus in primul trimestru

MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus în primele 3 luni ale anului 2009, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2008.

"Suntem singura reţea de benzinării din România care recompensează loialitatea clienţilor şi facem acest lucru de mai bine de patru ani. Perseverenţa noastră a generat un răspuns pe măsură din partea celor care intră în benzinăriile MOL, numărul posesorilor de carduri MultiBonus ajungând în prezent la aproape 600.000”, a spus Zsolt Szalay, Country Chairman MOL Romania.

Considerând MultiBonus un argument puternic pentru a atrage noi utilizatori în cadrul sistemului de fidelizare, MOL România adaugă programului o componentă estivală, prin lansarea unui catalog de produse specifice sezonului de vară, cum ar fi articole de voiaj şi camping, jucării şi decoraţiuni de grădină etc.

Din datele existente reiese că bărbaţii sunt utilizatori foarte activi ai cardului MultiBonus: 82% din deţinătorii de card MultiBonus sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, care preferă să transforme punctele în produse pentru bricolaj, pentru timp liber sau de îngrijire a maşinii.

Cu ajutorul cardului MultiBonus, clienţii pot transforma punctele acumulate prin tranzacţiile făcute în benzinăriile MOL în produse din cele două cataloage disponibile (MultiBonus general şi estival), în produse din magazinele MOL sau în servicii (spălătoria auto). De asemenea, posesorii cardului MultiBonus beneficiază de reduceri importante şi facilităţi la partenerii din programul MultiBonus – OTP Bank, Domo, Bosch Services, şi serviciul de asistenţă rutieră Road Support. Mai multe detalii despre aceste reduceri şi facilităţi sunt disponibile şi pe www.molromania.ro , secţiunea MultiBonus.

Cum acumulezi punctele MultiBonus?
La fiecare achiziţie efectuată în benzinăriile MOL primeşti pe card:
·    1 punct pentru fiecare litru de carburant Tempo Diesel, Tempo 95, Tempo 98, GPL
·    3 puncte pentru fiecare litru de carburant EVO Diesel şi EVO Benzină
·    1 punct pentru fiecare 3 RON (TVA inclus) cheltuiţi la MOL pentru produse şi servicii

Numărul de puncte acumulate va fi menţionat pe bonul de casă, acestea putând fi  folosite dupa 48 de ore de la data tranzacţiei.

Cataloagele MultiBonus pot fi obţinute în reţeaua MOL România sau pot fi accesate şi descărcate de pe website-ul companiei. Cele două cataloage cuprind aproximativ 150 de produse, care pot fi comandate şi ridicate din aceeaşi benzinărie MOL România.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *