free download 78 travel guides written by experts

La 22 de ani creste albine si canta RAP

Muzica rap face casă bună cu religia şi apicultura. O demonstrează unul dintre concurenţii care va urca sâmbătă pe scena X Factor, de la 20.20, în cea de-a patra ediţie a super show-ului de la Antena 1.

Ionuţ Matei este din Oradea şi are o meserie pe cale de dispariţie. La numai 22 de ani este apicultor, deşi pasiunea sa este muzica. A descoperit-o când avea 16 ani şi a reuşit să înfiinţeze chiar o trupă hip-hop al cărei cel mai mare succes a fost de a cânta în deschiderea unui concert Puia. Nu s-a gândit niciodată să renunţe la muzică şi este convins că X Factor îl poate ajuta să îşi îndeplinească visul de a ajunge un artist cunoscut. Convingerea lui Ionuţ vine şi din credinţa în Dumnezeu, de care s-a apropiat în ultimii ani şi care îl motivează să lupte pentru visul său şi pentru cel mai mare premiu din istoria televiziunilor din România: 200.000 de euro, oferiţi de Orange.

Dacă va reuşi Ionuţ să-i convingă pe juraţii X Factor că merită sămeargă în etapele următoare, telespectatorii vor putea afla urmărind sâmbătă, de la 20.20, X Factor, numai pe Antena 1.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *