free download 78 travel guides written by experts

Bitdefender sustine DefCamp – conferinta de securitate IT din Romania

Bitdefender®, liderul pieţei româneşti de securitate, susţine DefCamp, una dintre cele mai importante iniţiative din domeniul securităţii informatice ale anului 2011. DefCamp este prima conferinţă locală de securitate IT pentru dezvoltarea competenţelor tinerilor pasionaţi de acest domeniu, ce reuneşte specialişti în securitate, reprezentaţi ai mediului academic şi reprezentanţi din mediul de business. 

Evenimentul va avea loc în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2011 în localitatea Bran, din judeţul Braşov şi va include sesiuni de prezentări tehnice legate de securitatea mediului virtual şi real. Totodată, va fi organizată şi o competiţie de cunostinte tehnice, ce va consta în rezolvarea unor provocări de hacking, cracking, steganografie, criptare, programare şi terminând cu probleme de matematică, logică şi algoritmică. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu produse şi licenţe Bitdefender.

“DefCamp a apărut din dorinţa de a reuni pentru prima dată experţii în securitatea informatică din România într-un mediu informal, care să le permită să se cunoască, să participe la competiţii şi să lege prietenii ce le vor permite în viitorul apropiat să cerceteze, să dezvolte şi să se dezvolte în acest domeniu”, a declarat Andrei Avădanei, coordonatorul şi iniţiatorul acestui proiect.

„Este prima inţiativă de acest gen din România, care are o contribuţie importantă la dezvoltarea unei avangarde de tineri specialişti în securitatea datelor. Este oportunitatea perfectă pentru aceştia să se pună la curent cu noutăţile din domeniu, să înveţe de la specialişti recunoscuţi şi să se perfecţioneze”, este de părere Cătălin Coşoi, Global Research Director, Bitdefender.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteţi găsi pe site-ul proiectului.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *