metalshow

Kubis Interactive este noua agenție de digital a Mega Image

Începând cu luna mai, Kubis Interactive a fost desemnata noua agenție de digital a Mega Image, acceptând provocarea de a continua expansiunea brandului în mediul digital.

Dincolo de social media și consumer engagement, Kubis Interactive plănuiește să folosească la maxim experiența în programare și tehnologii, pentru a oferi brandului campanii integrate digitally led, propagate în mediile cele mai relevante pentru consumatorii Mega Image.

Mega Image isi va continua si consolida strategia de comunicare cu consumatorii pentru a fi cat mai aproape de acestia, zi de zi,  in comunitatile din care fac parte, inclusiv in mediul digital.

“Prin noul parteneriat, ne dorim sa interactionam si mai bine cu consumatorii, sa fim parte din comunitatile lor in care ei comunica si se exprima cel mai bine, sa le oferim continut de calitate si experiente relevante pentru ei alaturi de Mega Image”, declara Adrian Nicolaescu,  VP Marketing Mega Image.

“Suntem bucuroși să începem parteneriatul cu Mega Image. Kubis are ambiția, dar și toate resursele necesare să ducă brandul la un alt nivel în digital; avem deja câteva campanii frumoase, pe care le vom lansa în curând.” Vlad Popovici (Managing Director)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *