free download 78 travel guides written by experts

Klaus Johannis, invitat „La varf”

Primarul Sibiului şi totodată prim vicepreşedintele PNL discută cu Mihai Rădulescu teme de strictă actualitate, în talk-show-ul de miercuri, 5 februarie, în direct la TVR 1 şi TVR+, la ora 18.50

În urma celei mai recente şedinţe a conducerii PNL, Klaus Johannis, prim vicepreşedinte al partidului, vine să dezvăluie telespectatorilor TVR 1 strategiile pe care PNL le va aborda în perioada următoare, în emisiunea La vârf, moderată de Mihai Rădulescu. Talk-show-ul poate fi urmărit la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, miercuri, 5 februarie, de la ora 18.50.

În discuţia cu invitatul său, Mihai Rădulescu va aborda şi problema eventualelor remanieri guvernamentale, în cazul miniştrilor Daniel Chiţoiu şi Ramona Mănescu. Alegerile europarlamentare care se apropie, relaţia cu PSD şi noile Coduri Penale, activitatea STS sau modificările Constituţiei se numără, de asemenea, printre temele de discuţie de La vârf.

Dacă PNL este sau nu de acord cu Legea amnistierii şi graţierii vom afla tot urmărind emisiunea moderată de Mihai Rădulescu la TVR 1. Şi tot atunci se va discuta despre candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţie, precum şi despre descentralizare şi regionalizare, subiecte pe care Klaus Johannis le va aborda din punctul de vedere al funcţiei sale de primar al Sibiului.

În talk-show-ul La vârf, subiecte din actualitatea socială, politică şi economică sunt abordate în scopul informării obiective, echilibrate şi prompte a telespectatorilor, prin analize serioase, dar nu stufoase şi plictisitoare. Invitaţii sunt „la vârf” în domeniile lor de activitate, actori ai scenei politice, sociale, economice, dar şi analişti, buni cunoscători ai subiectelor în discuţie. Timp de o oră, în fiecare miercuri, de la 18.50, Mihai Rădulescu are un invitat sau mai mulţi în studio, în fiecare ediţie abordând teme ce pornesc de la un fapt din actualitatea zilnică. Până în prezent, defrişările ilegale din România, rectificarea bugetară, violenţa împotriva copiilor, Summit-ul de la Vilnius, demiterile unor procurori DNA, pachetul de sănătate pentru toţi sau unificarea dreptei politice s-au numărat printre subiectele abordate de Mihai Rădulescu în talk-show-ul de la TVR 1 şi TVR+.

La vârf este emisiunea de miercuri din tronsonul de dezbateri programate de luni până vineri, de la 18.50, la TVR 1 în această toamnă. În aceeaşi serie de talk-show-uri pe teme sociale, politice şi economice de actualitate se regăsesc Întrebări şi răspunderi, cu Radu Preda (luni) Interes general, cu Sorin Burtea (marţi), Ora de business, cu Moise Guran (joi), respectiv Calea europeană, cu Dan Cărbunaru (vineri).

Bucuresti, 04.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *