metalshow

KFC si bloggerii timisoreni aduc copiilor Spiritul Craciunului

Sambata, 19 decembrie, incepand cu ora 12:00, bloggerii timisoreni impreuna cu KFC vor aduce Spiritul Craciunului copiilor din Centrul de readaptare si reabilitare psihosociala pentru copiii strazii din Timisoara. O initiativa careia KFC Romania i s-a alaturat cu bucurie.

Spiritul Craciunului, ca si idee, s-a nascut in luna noiembrie pe tm99blog, blogul oficial al comunitatii bloggerilor din Timisoara: "In Centrul de readaptare sunt 20 de copii in ingrijire, 11 baieti si 9 fete cu varste cuprinse intre 13-17 ani, unul singur avand 11 ani. La intrebarea noastra cum putem sa-i ajutam raspunsul a fost simplu: cu ce vrem noi, ca ei au nevoie de multe. Ca sa fim mai specifici am hotarat ca cel mai util si de maxima necesitate ar fi un pachet alimentar intrucat bugetul alocat pe cap de copil/zi e de 8 lei asa incat se cam face foamea pe acolo".

Si astfel, in cadrul comunitatii bloggerilor timisoreni a inceput strangerea de fonduri. Fonduri din care au fost cumparate pachetele alimentare care sambata, 19 decembrie, vor fi daruite copiilor din Centrul de readaptare si reabilitare psihosociala (strada Damsescu nr, 53). Iar pentru ca bloggerii timisoreni sunt, asa cum singuri se definesc, o "comunitate de oameni (destul de unita ar zice unii) si, chiar daca nu se cunosc absolut toti in aceeasi masura unul pe celalalt, invariabil au auzit vorbindu-se de unul sau celalalt", Spiritul Craciunului le va aduce copiilor "haine, incaltari, jucarii si rechizite scolare" donate de catre bloggeri si, deasemenea, Meniuri Kentucky si deserturi acordate de KFC. In plus, in Spiritul Craciunului, bloggerii timisoreni vor canta copiilor cateva colinde.

KFC Romania s-a alaturat initiativei bloggerilor timisoreni, astfel incat, pe 19 decembrie, copii din Centrul de readaptare si reabilitare psihosociala vor primi din partea companiei cadouri constand in produse KFC.

Despre initiativa Spiritul Craciunului:

Mai multe detalii despre initiativa Spiritul Craciunului si despre bloggerii timisoreni pot fi gasite pe tm99blog.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *