metalshow

“Prietenii lui Mos Craciun” pornesc din nou la drum

Divizia Business Media Realitatea-Catavencu organizeaza si in acest an campania „Prietenii lui Mos Craciun”. Initiata in 2008, campania consta in colectarea de jucarii in beneficiul copiilor fara posibilitati materiale, aflati in centre de plasament din Bucuresti si judetul Ilfov.

Campania “Prietenii lui Mos Craciun” este realizata atat cu sprijinul angajatilor Realitatea-Catavencu cat si al publicului diviziei de business. Printre cei care s-au alaturat campaniei se afla Fundatia Vodafone, AutoItalia Group, casa de avocatura Badea Clifford Chance si Romsilva.

„In urma discutiilor cu cei de la Asociatia pentru Realatii Comunitare am identificat si anul acesta mai multe centre de plasament care au nevoie de sprijinul nostru pentru a oferi copiilor aflati acolo un Craciun adevarat. Ne bucuram sa avem din nou alaturi de noi comunitatea de business si le multumim ca au ales sa ne sprijine in acest efort umanitar”, spune Sorin Freciu, Director General Divizie Business Media.

In perioada 21-23 decembrie, ambasadorii diviziei de business si reprezentanti ai companiilor partenere vor porni “Caravana Jucariilor” catre centrele de plasament. Vor beneficia de aceste donatii 170 de copii de la Centrul de plasament AMP, Centrul de plasament Domnesti  si Centrul de plasament  nr. 6 Voluntari.

In decembrie 2008, Divizia Business Media a Grupului Realitatea – Catavencu, alaturi de Fundatia Vodafone, Fundatia RTC, Europolis Asset Management Romania, casa de avocatura Musat&Asociatii si casa de avocatura NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Attorneys & Counselors) s-au transformat in mesagerii Craciunului. Au beneficiat de donatii copiii din Casa Sfantul Gabriel din Popesti Leordeni, Centrul Sfantu Stefan din Bucuresti, "Satul Copiilor Bucuresti" (Sos Satele Copiilor Romania) si centrele organizate in structura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a  Copilului, din judetul Ilfov: Centrul Voluntari pentru Protectia Copilului Ilfov, Centrul Domnesti si centrele din Peris si Tancabesti, care gazduiesc copii cu handicap sever.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *