free download 78 travel guides written by experts

Kate, noul chip al justitiei din “Aproape legal”

Din 10 aprilie, la Universal Channel

Universal Networks International lansează prima co-producţie cu USA Networks, “Aproape legal”, ce va avea premiera la Universal Channel pe 10 aprilie. Serialul va fi difuzat în fiecare duminică, de la 22:00.

Kate Reed (Sarah Shahi) Kate (Sarah Shahi) este un avocat al apărării la firma renumită din San Francisco a familiei sale Reed & Reed. Dezamăgită din cauza rigidităţii sistemului legal, este ferm convinsă că justiţia poate fi făcută şi în afara curţii de judecată şi se îndreaptă spre o nouă carieră, cea de mediator. Datorită abilităţii sale de a înţelege natura umană, cunoştinţelor juridice aprofundate şi unui simţ al umorului desăvârşit, Kate este talentată când vine vorba de rezolvarea disputelor. Cu o excepţie, se pare, când vine vorba de conflictele din propria ei viaţă.

De la moartea subită a tatălui ei, relaţia lui Kate cu noua sa şefă – mamă vitregă – Lauren (Virginia Williams) s-a complicat considerabil, iar situaţia cu viitorul ei fost soţ, Justin (Michael Trucco), un procuror din San Francisco, nu este mai limpede. Cu ajutorul asistentului ei credincios Leonardo (Baron Vaughn), Kate face tot posibilul să se concentreze asupra carierei şi să ignore propriile probleme. Dar cu noi provocări personale şi cazuri dificile şi neconvenţionale pe mână, abilităţile acestui mediator conştiincios urmează să fie testate.

În episodul pilot, mediatoarea din San Francisco, Kate Reed, trebuie să lucreze cu mama sa vitregă – care este de aceeşi vârstă pentru a păstra firma pe baricade. Fără Teddy, tatăl ei, Reed & Reed este sub presiune.

Mai întâi este desemnată de “imorala” mamă a sa vitregă (şi parteneră), Lauren, să rezolve o dispută între Charles şi Douglas Pease, tatăl şi fiul din spatele Pease Inc., unul dintre cei mai importanţi clienţi ai lui Reed & Reed. Condusul sub influenţă recent al lui Doug ameninţă să distrugă un acord la care Reed & Reed a lucrat de luni de zile, iar Kate trebuie să afle informaţii despre incidentul din trafic, să găsească o modalitate prin care Charles şi Doug să-şi rezolve conflictele, şi să se asigure că toţi cei implicaţi fac cea ce trebuie – fie că le place sau nu.

Între timp, Kate a fost chemată să rezolve o dispută în valoare de 10 milioane de dolari între un bărbat pe nume Brian Michaels şi actorul, chelnerul şi cofetarul pe care îl dă în judecată pentru o propunere în căsătorie ruinată.

Bucuresti, 23.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *