free download 78 travel guides written by experts

Anca Neacsu, Claudette si Raoul vin la „O data-n viata”

Anca Neacşu, Claudette şi Raoul au acceptat provocarea Iulianei Tudor: dau ritmurile moderne pe acordurile populare, la O dată-n viaţă

Vineri, 25 martie, ora 21.00

Invitaţii Iulianei Tudor la ediţia din 25 martie a emisiunii O dată-n viaţă sunt interpreţii Anca Neacşu, Claudia (Claudette) şi Raoul. Ei vor fi secondaţi pe scenă de nume importante ale folclorului românesc: Maria Cârneci, Aurel Tămaş şi Aneta Stan.

Pregătirile pentru ediţia de vineri au intrat în linie dreaptă. Dacă interpretarea pieselor de muzică populară nu reprezintă o dificultate pentru cei trei invitaţi obişnuiti cu scena muzicală, jocul popular este, cu adevărat, o provocare. La repetiţii, Claudia, Anca şi Raoul se lasă iniţiaţi în coregrafiile pregătite special pentru emisiune de ansamblurile folclorice invitate. Proba de foc va fi „jurizată” de telespectatorii TVR 1, în direct, în timpul emisiunii O dată-n viaţă, vineri, începând cu ora 21.00.

Din emisiune nu vor lipsi momentele muzicale pregătite de orchestra „Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros – care aduce, în această ediţie, o premieră muzicală: Michael Jackson pe acordurile Lăutarilor! Buna-dispoziţie rămâne în continuare misiunea principală a actorilor Maria Buză şi Marius Rizea – personajele Floarea şi Gheorghe.

Vedetele populare pe care telespectatorii le îndrăgesc vin şi în acest nou sezon în platoul emisiunii pentru a oferi muzică de calitate şi momente unice marca „O dată-n viaţă”. Un astfel de moment a avut loc săptămâna trecută, când Iuliana Tudor i-a făcut Loredanei o surpriză excepţională, împlinindu-i unul dintre cele mai mari vise, acela de a cânta în duet cu Angela Moldovan piesa „Cine stă posomorâtă” (primul cântec pe care diva blondă l-a învăţat în copilărie).

Despre O dată-n viaţă:

Show-ul de divertisment cu cea mai mare audienţă de la TVR pune personalităţi din domenii diferite în ipostaza de interpreţi de muzică populară, o dată-n viaţă. În cele 7 sezoane de până acum s-au adunat peste 85 de ediţii ale emisiunii, peste 500 de invitaţi, peste 85 de ansambluri folclorice au dansat în platoul emisiunii. Cele 850 de partituri, cele 255 de jocuri populare şi cele 1870 de costume populare au putut fi urmărite în cele 142 de ore de emisie ale programului O dată-n viaţă. Maria Buză şi Marius Rizea, alias Floarea şi Gheorghe, sunt responsabili în fiecare ediţie cu veselia, iar Orchestra „Lăutarii” şi maestrul Nicolae Botgros susţin muzical încercările tuturor concurenţilor de la O dată-n viaţă.

Bucuresti, 23.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *