free download 78 travel guides written by experts

DR. HOUSE/HOUSE M.D. – sezonul 2 la AXN

AXN – high energy tv –  reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International difuzează din 7 aprilie, sezonul doi al serialului de succes Dr. House/House M.D.

Câştigător al mai multor premii cum ar fi: Emmy, Satellite sau Globul de Aur, Dr. House/House M.D. este în prezent cel mai apreciat serial despre lumea medicilor. Cel de-al doilea sezon are 24 de episoade şi poate fi urmărit la AXN din 7 aprilie, în fiecare luni, miercuri şi vineri de la ora 21:00.
Dr. House (Hugh Laurie) este un tip ciudat, antisocial, chiar nepoliticos dar este un diagnostician remarcabil. El rezolvă chiar şi cele mai complicate cazuri cu ajutorul ideilor lui neconvenţionale şi al instinctelor care nu-l înşeală niciodată. În viziunea lui, toţi pacienţii sunt nişte mincinoşi şi nu fac altceva decât să îi îngreuneze munca.

House şi-a creat o echipă de elită formată din tineri experti care-l ajută să elucideze toate misterele medicale. Echipa îi include pe Dr. Eric Foreman (Omar Epps), Dr. Robert Chase (Jesse Spencer) şi Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison). Un bun prieten al doctorului este Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard) – specialist în oncologie.
   
În cel de-al doilea sezon, House se confrumtă cu boli, oameni şi situaţii cel puţin la fel de complicate ca cele din primul sezon, mai ales că starea piciorului său se înrăutăţeşte.

În primul episod o pacientă în vârstă de 9 ani este bolnavă de cancer şi are tot felul de halucinaţii. Ea îi cere un sărut lui Chase, pentru că nu fusese niciodata sărutată de un băiat.

În alt episode, House trebuie să trateze un medic renumit care tocmai se întorsese din Africa iar Dr. House este convins că simptomele nu sunt din cauza tuberculozei. Un alt caz este cel al unui ciclist care este suprinzător de sincer cu privire la câteva medicamente şi tehnici ilegale pe care şi le aplică, însă boala lui nu este deloc provocată de niciuna dintre acestea.

Altă dată, echipa se confruntă cu un homosexual bolnav de SIDA iar Chase şi House sunt daţi în judecată pentru moartea unei mame care venise cu dureri de stomac.

House mai încearcă să vindece o adolescentă supermodel care a leşinat pe podiumul de prezentare. Când examenul toxiologic indică heroină, ea este tratată pentru dependenţă. Din păcate, simptomele continuă şi după ce renunţă la droguri. Apoi, un poliţist este adus la spital în timp ce se manifestă violent şi râde necontrolat…

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele cazuri unice, interesante şi riscante pe care House şi echipa lui trebuie să le rezolve.

Într-unul dintre episoade apar chiar părinţii lui House, apoi el savurează sărutul lui Stacy iar spre finalul acestui sezon este impuşcat. (Cum mai sunt încă două sezoane din acest serial, nu este un secret că House supravieţuieşte.)

AXN vă oferă 43 de minute cu Dr. House/House M.D. din 7 aprilie, ora 21 :00, în fiecare luni, miercuri şi vineri.

Pentru mai multe informaţii despre serial şi despre distribuţie, vizitaţi micrositeul AXN dedicat special producţiei Dr. House/House M.D: www.axn.ro/drhouse unde puteţi de asemenea să descărcaţi diverse materiale, să participaţi la jocuri şi să câştigaţi premii AXN.

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *