bucharest tech week 2021

K Tech – Ultra PRO ofera Epson PictureMate 100

o imprimantă foto portabilă

K Tech – Ultra PRO oferă în magazinele Ultra PRO Computers noul fotolaborator portabil de la Epson, PictureMate™ 100.

Noua imprimantă foto portabilă este, practic, o extensie pentru camera foto digitală şi poate funcţiona cu, dar şi fără ajutorul computerului.

PictureMate™ 100 impresionează prin simplitatea utilizării: se introduce cardul de memorie al aparatului foto digital, pe ecranul LCD al imprimantei se alege fotografia preferată, se tastează butonul de printare şi în numai două minute  imaginile digitale se transformă în fotografii.  În plus, PictureMate™ 100 oferă suport pentru tehnologia PictBridge, ceea ce permite printarea directă din camera foto digitală.

Epson PictureMate™ 100 încorporează un cartuş cu patru culori, suficiente pentru printarea a aproximativ 100 de imagini  şi suportă un maxim de 20 de coli de hârtie foto de mărime maximă 10×15 cm.

De asemenea, prin posibilitatea de conectare a dispozitivelor Bluetooth, cu PictureMate™ 100 poţi printa fotografii direct de pe telefonul mobil.

Caracterizată prin simplitate, mobilitate şi calitate, Epson PictureMate™ 100 este partenerul vacanţelor, petrecerilor sau momentelor speciale.

K Tech – Ultra PRO este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa IT din România, oferind clienţilor săi accesul la produse şi servicii de înaltă calitate, la brand-uri internaţionale recunoscute şi apreciate.

Specificaţii:

Rezoluţie maximă imprimare color: 5.760 x 1.440
Număr de culori în cartuş: 4
Timp imprimare alb-negru economic/color economic/color calitate:114 secunde
Card reader inclus – tip: CF, xD, Sm, SD, MMC, MS Duo/PRO, Microdrive
Conectare: USB 2.0, opţional Bluetooth
Dimensiuni: 256 x 305 x 163 mm (gata de lucru)
Greutate: 2,7 kg
Sistem de operare minimal: Microsoft Windows 9x/2K/XP, MacOS

Despre K Tech – Ultra PRO

Grupul K Tech – Ultra PRO este una din cele mai importante prezenţe de pe piaţa românească de IT, desfăşurând activităţi atât în segmentul de retail cât şi în cel de distribuţie.

Activitatea de distribuţie a grupului, realizată prin K Tech Electronics, s-a desfăşurat în 2005 printr-un număr de aproximativ 1800 resell-eri, într-o creştere sensibilă faţă de anul precedent.

În anul 2005 grupul K Tech – Ultra PRO a obţinut o cifră de afaceri de 80 milioane dolari, în creştere cu 20,30% comparativ cu anul 2004.
 
De asemenea, K Tech – Ultra PRO este, conform ultimelor date furnizate de IDC EMEA PC Tracker, lider pe piaţa PC-urilor din România în anul 2005.

Astfel, K Tech – Ultra PRO ocupă primul loc în topul vendorilor de unităţi desktop sub brand propriu, cu un număr de 64.221 unităţi “Ultra” vândute şi o creştere de 35% comparativ cu anul 2004, deţinând o cotă de piaţă de 12,8%.

În ultimii doi ani, grupul K Tech – Ultra PRO a dus o politică constantă de extindere a lanţului de magazine Ultra PRO Computers.

În luna decembrie 2005, lanţul de retail era alcătuit din 79 magazine, din care 24 în Bucureşti şi restul acoperind oraşele importante din ţară.

În 2003 a fost înfiinţată compania Ultra PRO Software. Specializată în soluţii software şi hardware integrate, aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă diversificată. Din aceasta, remarcăm sistemul de pontaj şi control acces ultraTracker, sistemul de supraveghere video ZSK şi platforme e-commerce. Ultra PRO Software este o companie flexibilă, capabilă să creeze aplicaţii la cerere, conform specificaţiilor clienţilor săi.

Grupul K Tech – Ultra PRO este prezent nu doar pe piaţa IT, asumându-şi angajamente în sprijinirea generaţiei tinere şi foarte tinere – o componentă de bază pentru evoluţia viitoare a societăţii. Faptul s-a concretizat în participarea constantă la evenimente dedicate acestui segment de vârstă (Ado Expo, Festivalul îngheţatei, Baby Expo, concursul Piticot pentru preşcolari etc.) sau în promoţii speciale în anumite perioade ale anului.
Site web: www.ultrapro.ro

Bucuresti, 18.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *