free download 78 travel guides written by experts

Jurnalele vampirilor de L. J. Smith la Editura Leda

Avertisment: LOVE CAN KILL!

Între AMURG şi TRUEBLOOD, dar cu cel puţin un deceniu înaintea amândurora
Iubirea ADOLESCENTINĂ dintre o MURITOARE şi un VAMPIR – ORIGINALUL!!!

Primele 4 titluri ale cărţilor din seria lui L. J. Smith vor fi publicate de Editura LEDA, începând cu luna februarie 2010.
 
 
Povestea seriei JURNALELE VAMPIRILOR de L.J. Smith începe în Italia renascentistă, când fraţii Damon şi Stefan Salvatore se îndrăgostesc de o frumoasă vampiriţă numită Katherine. Iubindu-i pe amândoi, Katherine alege să se sinucidă, iar cei doi rămân neconsolaţi şi duşmani pe veci, căci şi ei au devenit nemuritori.

Câteva secole mai târziu, povestea se repetă. Cei doi fraţi ajung în micul orăşel Fell’s Church, Virginia, unde se îndrăgostesc de Elena Gilbert, cea mai frumoasă şi populară fată din liceu care seamănă izbitor cu Katherine…

Un triunghi amoros mortal ─ povestea fraţilor vampiri şi a frumoasei fete împărţită între dragostea lor.

Trailer: //www.youtube.com/watch?v=W79CdBr6FJU&feature=related

În 1991, cu 10 ani înainte de primul volum din Trueblood/Vampirii Sudului şi cu vreo 15 înainte de Twilight/Amurg, L.J. Smith, o autoare de science- fiction/fantasy, horror şi romance pentru publicul aflat la vârsta adolescenţei, scriitoare care cunoscuse deja succesul cu seria Night World, a lansat o trilogie – The Vampire Diaries: The Awakening, The Struggle şi The Fury – în care iubirea ADOLESCENTINĂ dintre o muritoare şi un vampir devenea pentru prima dată subiectul cărţilor cu vampiri, accentul punându-se pe supernatural romance. Trilogia a devenit rapid bestseller, iar în 1992 a aparut şi a patra carte, Dark Reunion.

După o pauză destul de lungă, L.J. Smith a anunţat continuarea seriei cu o nouă trilogie The Vampire Diaries – The Return. Prima carte din această continuare, Nightfall, a fost deja publicată în 2009 şi va fi urmată de Shadows Souls în 2010 şi Midnight în 2011.

Deşi nici cărţile şi nici serialul nu sunt încă pe piaţa românească, există un forum creat de fanii seriei/serialului: www.vampirediaries.forumz.ro

Cărţile din seria The Vampire Diaries au fost transpuse într-un serial de televiziune lansat în 2009 de CW TV (un joint-venture între CBS şi Warner Bros).

Trailerul filmului: //www.youtube.com/watch?v=olDWd-CnxO8&feature=related

Bucuresti, 18.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *