free download 78 travel guides written by experts

Teatrul National Radiofonic va ofera “Darul de Craciun”

Teatrul National Radiofonic pentru copii va invita la auditia cu public a premierei „Darul de Craciun” de Dan Tarchila, luni, 21 decembrie, de la ora 11.00, la Clubul Ramada Majestic din Bucuresti,

 
Personalitate a literaturii romane contemporane, scriitorul si dramaturgul Dan Tarchila si-a legat numele de Radioul public, semnand de-a lungul anilor numeroase scenarii originale, adaptari si scenarizari pentru teatrul la microfon. Cu egala dragoste, Dan Tarchila a daruit si Teatrului National Radiofonic pentru copii fermecatoare povesti, daca ar fi sa amintim doar scenariul realizat pornind de la incantatoarele Aventuri ale lui Cippolino de Gianni Rodari, inregistrare memorabila din anul 1961, cu Silvia Chicos in rolul principal ori Iscusitul mester Vreme,  fermecatorul spectacol realizat in  anul 1969 de regizorul Elena Negreanu.

Aproape o jumatate de secol  despart aceste spectacole, care fac parte din Fonoteca de Aur, de cea mai recenta inregistrare a  Teatrului National Radiofonic pentru copii, semnata Dan Tarchila,  descoperind insa o scriitura la fel de ingenua, proaspata si emotionanta.

Va invitam sa ascultati, alaturi de cei dragi, spectacolul in premiera „Darul de Craciun” de Dan Tarchila, duminica, 27 decembrie, in a treia zi de Craciun, de la ora 9.05, la Radio Romania Actualitati.

Regia artistica:   Vasile Manta.

In distributie: Oana Rasuceanu, Catalina Mustata, Stefan Velniciuc, Alina Teianu, Violeta Berbiuc, Liliana Tofan si copilul Horia Ruja.

Regia de studio: Violeta Berbiuc.

Regia muzicala:  George Marcu.

Producator:          Irina Soare.

Bucuresti, 18.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *