free download 78 travel guides written by experts

Jorg Riommi, executive creative director Saatchi&Saatchi Romania, jurat la Dubai Lynx

Jorg Riommi, unul dintre liderii departamentului de creatie Saatchi&Saatchi si posesorul unui numar consistent de distinctii internationale la competitiile de gen, se afla in postura de a evalua cele mai inspirate mostre de publicitate ale Orientului Mijlociu si Africii de Nord, in contextul Dubai Lynx 2010, facand parte din panelul Direct & Sales Promotion and Interactive la Dubai Lynx.

Alaturi de Daniela Nedelschi, Jorg a reusit sa aduca agentiei o pozitionare consacrata pe nisa creativitatii obtinand o suita de performante intenationale pentru proiectele care le poarta semnatura.

In corespondenta de felicitari, Jorg declara ca este “fericit sa poata reprezenta Romania in juriul unui festival de talie internationala”, un lucru pe care ni l-am dorit cu totii de mult timp si “care finalmente se intampla”.

“Il felicit pe Jorg pentru prezenta la Dubai Lynx, e o realizare extraordinara pentru Romania care, vreme de 3 ani, a fost singura tara din Europa Centrala si de Est activa in panelul de jurati la evenimentul din Orientul Mijlociu. Stim cat e important a fost rolul jucat de Jort in revolutia standardelor de performanta Saatchi si il felicitam cu aceasta ocazie si pe Radu Florescu, pentru inspirata selectie. Felicitarile mele se indreapta in egala masura si catre Daniela Nedelski, parenerul de creatie al lui Jorg. Stim cu totii ca performanta se poate face doar in echipa”, a declarat Teodora Migdalovici, ambasadorul valorilor International Advertising Festival la Bucuresti.

Inca din prima perioada a prezentei sale aici, Jorg a fost invitat in calitate de speaker la the Alternative School, cucerindu-i pe studenti. Dupa primele rezultate notabile aduse Saatchi&sSaatchi, Jorg a mai fost nominalizat pentru panelul de evaluatori ai Eurobest.

Festivalul Dubai Lynx, dedicat comunicarii din Orientul Mijlociu si Nordul Africii, va avea loc la Dubai Media City – The Palladium, in Dubai, Emiratele Arabe Unite, intre 14-16 martie 2010. 

Dubai Lynx va onora execelnta in creativitate pentru urmatoarele categorii: TV/Cinema, Print, Outdoor, Radio, Direct& Sales Promotion and Interactive, Media si Integrated. Lectori de top si jurati de tinuta vor oferi o infuzie de informatie fara precedent si vor stabili standardele ultime in materie de creativitate in Orientul Mijlociu si regiunile Africii de Nord.

Mai multe detalii despre Dubai – www.dubailynx.com /. Alte informatii utile – www.canneslions.ro / www.thealternativeschool.com / www.thealternativeschool.com/blog dar si pe contul de facebook al Cannes Lions Romania.

Proaspat iesit din jurizare, Jorg ne trimite si declaratia lui:
"I’m very happy and proud to have been selected to be a juror at the next edition of the Dubai Linx Festival. Being a young and growing festival from the quality point of view, in a very interesting cultural area, I’m looking forward to see some different and surprising work, and I’m ready to help awarding the best of it all. I expect to mingle with the peculiarities and the local flavour, color and vibe of the MENA ad world, and come back inspired and amused – but also more aware of the differences and similarities with the Balkanic advertising landscape."

Iar mai jos se afla o radiografie a celor mai importante premii ale lui Jorg si ale echipei lui.

H&S Since 1961 campaign (2007)
Gold Print Meribel 2008
Gold Print AdPrint 2008
Bronze New York Festival 2008
Grand Prix Print + Silver Outdoor Golden Drum 2008
Bronze Print + Bronze outdoor Eurobest 2008

Ariel Unsewed stains (2008)
Shortlist Cannes 2008
Gold Print Golden Drum 2008
Bronze Eurobest 2008
Gold New York Festival 2009
Silver Ad Or 2009

Greenpeace Bomb (2008)
Silver London Festival 2008
Bronze New York Festival 2009
Silver AdPrint 2009
Gold, Silver and 2 bronzes Ad Or 2009

Marius Nasta Cigarette campaign (2007)
Cannes Festival national diploma 2008
Special prize for Illustration Luerzer’s Archive Ad Print 2008
2 Bronzes Ad Or 2009

Saprosan (2007)
Gold Meribel 2007
Gold Ad Or 2007
Finalist New York Festival 2008

Sony Ericsson Soundproof city (2009 and on going – it’s the first round)
Silver Ad Or 2009

121.ro Girls night out viral video (2009 and on going)
Gold Ad Or 2009

United Way "Choices" (2009 and on going)
Gold Ad Or 2009

LovePlus AIDS (2008)
Bronze Ad Print 2009

Algozone No room for pain (2008)
Bronze Ad Print 2009

Bucuresti, 10.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *