metalshow

BPP aduce CIMA in atentia profesionistilor

Lansata oficial in Romania cu putin timp in urma de catre BPP si CIMA, calificarea Chartered Institute of Management Accounting (CIMA) a atras numerosi profesionisti din domeniul financiar. Fiind una dintre cele mai apreciate calificari internationale, CIMA ofera aceea viziune de management financiar atat de necesara pentru a transforma informatia in crestere economica.

Gandit pentru a satisface toate cerintele manageriale, CIMA este un program flexibil, modulat dupa cerintele pietei. Cele 5 module, oferite o perspectiva larga incepand de la contabilitate financiara la management financiar, avand abordari concrete in economia afacerii , matematica pentru afaceri si fundamentele eticii si a dreptului afacerii.

“Dezvoltarea profesionala contribuie la asigurarea progresului si a stabilitatii economice. Fara a avea o privire de ansamblu si o intelegere a mediului economic si al organizatiei, este foarte greu sa dezvolti o afacere stabila, CIMA ofera acesta privire de ansamblu care este atat de necesara managementului” a declarat directorul general BPP, Stuart Whent.

La nivel international, CIMA a devenit un partener incontestabil pentru multe organizatii de prestigiu.

“Motivul pentru care am ales CIMA il ofera numeroasele avantaje practice prin care combina teoria cu business-ul“ spunea Shirley Liu, CFO, Coca Cola China.

Echipa BPP de tutori care vor sustine cursurile pentru calificarea CIMA este una de nivel international, membrii echipei avand experienta si reusind sa obtina cele mai mari rate de promovare a studentilor din ultimii ani.

Stuart Whent, Director General al BPP Professional Education in Romania, specialist in raportare financiara si audit, este absolvent al ICAEW si membru ACCA in Marea Britanie, de asemenea, este califcat al RSMi Robson Rhodes si Spain Brothers in Marea Britanie . A lucrat in industrie cu Shepherd Neame (cea mai veche fabrica de bere din UK) ca si contabil financiar, iar apoi la Barclays pe functia de contabil pe proiecte de afaceri, capatand astfel experienta extensiva in profesia de audit si in industria bancara. A fost parte a echipei BPP vreme de sase ani, pana in martie 2009 ocupand pozitia de Managing Director la sediul de succes al BPP din Cambridge.

Dorina Badea dispune de o vasta experienta financiara dobandita in timp ce a lucrat pentru companii de succes, cum ar fi Porsche Finance Group (in calitate de CFO) si Altex (Credex) Group (in calitate de CFO). De asemenea, Dorina a lucrat in proiecte pentru infiintarea unor companii financiare – incluzand o banca, un broker de asigurari, o companie de leasing si o companie financiara de consum – proiecte in care a avut responsabilitati de elaborare a strategiilor si de monitorizare a activitatii. Dorina a acumulat numeroase cunostinte in dezvoltarea si organizarea de sisteme, departamente financiare si contabile timp de mai bine de 12 ani.

Juan Gamecho a absolvit Cardiff Business School inainte de a incepe o cariera in banci de investitii din Londra. Juan a lucrat in domeniul finantarilor structurate, apoi in finante corporative pentru Banca Hill Samuel si NM Rothschild, inainte de a veni in Romania in 1997, ca manager la Banca Charterhouse. In 1999 el s-a alaturat Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) in Romania. Juan lucreaza cu BPP de mai multi ani si este specializat in strategie manageriala.

Alaturi de alti lectori inalt calificati, detinand cunostinte teoretice solide si o vasta experienta practica in domeniul financiar-contabil, acesti isi intampina studentii cu o baza de studiu foarte solida si adaptata la nevoiele lor de training.

Bucuresti, 10.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *