metalshow

„Jocurile foamei: Revolta – partea 1” – filmul numarul 1 in Romania in primul weekend de la

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – partea 1”, cel de-al treilea din bine-cunoscuta serie „Jocurile foamei/Hunger Games”, a debutat pe primul loc în box-office-ul românesc, având peste 66.000 de spectatori în primul weekend de la lansare şi încasări de peste 335.000 de dolari.

De asemenea, acest film înregistrează şi recordul de a avea cele mai multe admisii în weekendul de deschidere din România, comparativ cu primul, respectiv al doilea film din seria „Jocurile foamei”, lansate în anii precedenţi.

Franciza cinematografică „Jocurile foamei” – ecranizată după romanele cu acelaşi nume scrise de Suzanne Collins – este produsă de studiourile Lionsgate, distribuitorul său în ţara noastră fiind Forum Film România.

„Jocurile foamei: Revolta – partea 1” a avut premiera pe 21 noiembrie 2014.
//www.filmuljocurilefoamei.ro/.

Sinopsis

Franciza „The Hunger Games / Jocurile foamei”, devenită fenomen internaţional, continuă să cucerească lumea cu „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 / Jocurile foamei: Revolta – Partea 1”. În cel de-al treilea film din serie o găsim pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) în Districtul 13, după ce a spulberat jocurile pentru totdeauna. Sub conducerea preşedintelui Alma Coin (Julianne Moore) şi ajutată de sfaturile prietenilor săi de încredere, Katniss îşi întinde aripile, luptând să-l salveze pe Peeta Mellark (Josh Hutcherson), precum şi o întreagă naţiune, impresionată de curajul ei. „Lucrurile pe care le iubim cel mai mult sunt cele care ne distrug”, i se spune lui Katniss.

„Jocurile foamei: Revolta – Partea 1” este regizat de Francis Lawrence după un scenariu de Peter Craig şi Danny Strong, adaptare după romanul scris de Suzanne Collins. Pelicula este produsă de Color Force al Ninei Jacobson, împreună cu Jon Kilik. Romanul care stă la baza filmului este al treilea din trilogia scrisă de Suzanne Collins, care doar în Statele Unite a vândut peste 65 de milioane de exemplare din carte.

Distribuţia este întregită de Elizabeth Banks (Effie Trinket), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), regretatul actor Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne), Stanley Tucci (Caesar Flickerman) şi Donald Sutherland (preşedintele Snow).

Trailerele filmului:

https://www.youtube.com/watch?v=3_j_NcNBx1s

https://www.youtube.com/watch?v=Z8kR_XOJ1M0

Bucuresti, 24.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *