free download 78 travel guides written by experts

JD Edwards EnterpriseOne intra pe piata romaneasca de

Constructii si Real Estate prin Softecon Entreprise

Softecon Entreprise Romania, unul din principalii furnizori de servicii pentru implementarea de solutii pentru afaceri Entreprise Solution (ERP) a lansat, ieri, produsul JD Edwards EntrepriseOne de la Oracle cu aplicatie pentru managerii romani. La eveniment au participat Alexandr Pastor, Applications Sales Director la Oracle Romania, Sabin Brandiburu, Applications Sales Account Manager Oracle Romania, Nassos Kaniris, Consultant senior Softecon Entreprise si Marian Petre Milut, presedintele Prefab SA, una dintre companiile romanesti care au implementat softul JD Edwards EntrepriseOne.
Softul este o solutie integrata ce ajuta managerii sa controleze in mod flexibil activitatea companiei. In fiecare moment managerul poate obtine o diagrama cu privire la situatia dintr-un departament sau altul, procesul de achizitie si productie, putand lua decizii eficiente in timp real.

Solutia JD Edwards EntrepriseOne consta intr-un numar de aplicatii integrate ce permit implementarea solutiilor necesare unui management integrat modern. Printre acestea se afla solutii de management financiar, managementul proiectelor, managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul achizitiilor, distributiei si managementul performantei. Pe piata romaneasca softul se adreseaza anumitor verticale: constructii si realestate, productie, industria farmaceutica si permite alegerea solutiilor adaptate pentru fiecare sector.

“Pentru clientii Softecon Entreprise softul reprezinta o investitie si nu doar o achizitie. Clientii nostri doresc ca softul pe care il achizitioneaza acum sa le poata mari valoarea profitului in viitor. Solutiile noastre ofera o arhitectura integrata si flexibila care determina reducerea costului total de proprietate” a declarat Claudiu Bordean, Consultant Financiar Softecon Entreprise.

Softecon Entreprise are o experineta de peste 15 ani in implementari ERP si un portofoliu de peste 60 de clienti in Grecia, Cipru, Bulgaria, Romania si Ucraina. Compania detine birouri in Atena, Nicosia si Bucuresti. Cifra de afaceri a grupului in 2007 a fost de 1,8 milioane de euro.

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *