free download 78 travel guides written by experts

Iesi in pauza cu o vedeta, in fiecare zi

MUSIC CHANNEL te revigoreaza cu STAR BREAK, pauza ta zilnica cu vedeta preferata, sub supravegherea doctorului docent in materie de viitoare hituri, Adi Simion, bine-cunoscuta  voce de la Radio 21.

Cui nu-i plac pauzele? Eu nu am auzit pana acum pe cineva  care sa raspunda cu NU. Deci, ce-ai spune de o super-oferta?! Cum iti suna o pauza cu Shakira, Black Eyed Peas, Suie Paparude, Amy Winehouse, Parazitii sau Moby? Poate ti se pare imposibil, insa de acum ai parte de STAR BREAK, doar  la  MUSIC CHANNEL. Cum ce mai e este si acest Star Break? Ai rabdare  putin,  iti explic imediat.

Star Break este o emisiune concentrata cu relaxare, exact ca o pauza , adica 10 minute, in care iti aratam evolutia artistului tau preferat: o scurta istorie presarata cu mici picanterii  si fix trei clipuri care sa te puna in tema si sa-ti dea destula buna-dispozitie pana la urmatoarea pauza. Nu-i asa ca suna tentant?

In cele 10 minute primesti destula informatie, cat sa-ti surprinzi colegii cu cunostintele tale in ce priveste vedetele din show – biz  si destula muzica… sa fie pauza in toata regula.

Ca sa nu te plictisim cu prea multa vorbarie, iti mai spunem doar ca, evident, pauzele sunt dese, cam de 5 ori pe zi  odata cu STAR BREAK pe MUSIC CHANNEL de la: 7:50, 9:40, 14:50, 18:20, 20:50, 0:00. Iar daca nu ti-am satisfacut pe deplin curiozitatea, intra pe www.1music.ro si poti afla mai multe de acolo.

Cei ce urmeaza sunt doar cativa dintre artistii alaturi de care am luat  si noi o pauza bine meritata: Shakira, Justin Timberlake,  Sean Kingston, Hiq, Sistem, Faithless, Anda Adam ,ATB, VamaVeche, Lenny Kravitz, Madonna, Snap, Anastacia, Depeche Mode……

Asa ca hai in pauza! Vedetele te asteapta!

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *