free download 78 travel guides written by experts

Pentru o vara placuta la office, Clasic recomanda rochitele din vascoza

Când sunt 40 de grade afară, avem senzaţia că totul ne strânge, se lipeşte şi se şifonează până ajungem la lucru. Dacă vrem să arătăm impecabil în ciuda temperaturilor ridicate, cea mai bună soluţie sunt rochiţele din vâscoză – lejere, uşor de purtat şi cât se poate de elegante. Colecţia Clasic pentru vară 2008 cuprinde rochii vaporoase, în culori vii şi uşor de asortat, cu imprimeuri şi croieli în tendinţe. Rochia de tip baby-doll rămâne o modă perenă, însă anul acesta i se adaugă şi croielile cu fronsé-uri, bié-uri şi drapaje, care au devenit trendul verii. Rochiţele Clasic au linii fluide şi feminine prin excelenţă; ele accentuează bustul şi talia, fără a le încorseta. Lungimea midi a rochiilor este, de asemenea, flatantă pentru siluetă şi ideală pentru office.

Imprimeurile-vedetă ale verii sunt florile şi bulinele. În plus, Clasic a introdus în colecţie şi imprimeurile cu dungi, care creează un look mai clasic, potrivit pentru birou sau pentru întâlnirile de afaceri. În asociere cu fronsé-urile, dungile creează jocuri optice interesante, restructurând silueta. Dungile verticale şi oblice au nu doar avantajul că alungesc silueta, dar şi pe acela că permit aplicaţii de dantelă de un rafinament special.

Colecţia Clasic pentru vară mizează pe vâscoză, în culori vesele, vii, care cresc tonusul şi creează bună dispoziţie nu numai celor care le poartă, ci şi întregului anturaj. Vâscoza este un material vegetal, comod, natural, care nu încinge şi nu se şifonează. Astfel, rochiţele Clasic sunt ţinute ideale pentru orele lungi la office, dar şi pentru ieşirile de după lucru la restaurant, la film sau la shopping.

În 2007, Clasic a lansat în România conceptul Business Fashion Design. Clasic, primul atelier de creaţie şi consultanţă în vestimentaţie şi accesorii business, oferă tuturor doamnelor expertiza unui profesionist în design şi creaţii vestimentare personalizate, unice şi originale. Clasic este o marcă funcţională, în tendinţe, de o eleganţă desăvârşită.

Magazin şi atelier de creaţie Clasic: Str. Popa Tatu nr. 24, sector 1, Bucureşti

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *