free download 78 travel guides written by experts

Jazz Live cu Mike Godoroja si Big Bandul Radio

Pentru că ”Unora le place… Jazz-ul”, mai ales când este cântat pe româneşte, Radio România Cultural reia tradiţia întîlnirilor live, o dată pe lună, între invitaţii speciali, public şi Big Band-ul Radio.

Luni 24 octombrie, cunoscutul interpret vocal de blues şi realizator TV Mike Godoroja se va afla în dialog live cu prezentatorul Florian Lungu şi va tălmăci interpretativ cîteva cunoscute teme ale genului… Ca de obicei, Big Band-ul Radio dirijat de Ionel Tudor îl va acompania pe invitat, dar va interpreta cu incontestabil profesionalism şi piese orchestrale de jazz create de compozitori români şi străini.

Emisiunea, care face parte din ciclul „Jazz pe româneşte” (difuzată în fiecare luni seara, la Radio România Cultural, de la ora 19.00) va fi transmisă în direct pe postul amintit între orele 19.00 şi 20.30.

Această ediţie se doreşte totodată un tribut artistic adus Zilei Radiodifuziunii Române care se va serba în data de 1 noiembrie.

Următoarea ediţie live „Jazz pe româneşte”, de luni 21 noiembrie, îl va avea drept oaspete al Big band-ului Radio pe apreciatul ghitarist român de jazz Alex Man.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *