Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ispita arata mai bine ca oricand: “Jurnalele vampirilor” vin la Diva Universal, incepand de luni

17 februarie, ora 21:00

Crezi că ştii totul despre vampiri? Nu ştii. Şi nici Elena Gilbert (Nina Dobrev, din serialul DeGrassi: The Next Generation şi filmul Departe de ea) nu ştie, dar va afla cât de curând, fiindcă doi fraţi extrem de diferiţi – un vampir rău, altul bun – se vor lupta pentru inima ei. Oraşul Mystic Falls nu va mai fi niciodată la fel, după cum vom vedea în sezonul 1 al serialului Jurnalele vampirilor, care debutează, în premieră la Diva Universal, luni, 17 februarie, la ora 21:00. În fiecare luni, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

Bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith, Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries) este un serial TV supranatural, plin de romantism, creat de Kevin Williamson.

Acţiunea are loc în oraşul fictiv Mystic Falls (din statul Virginia), a cărui istorie este încărcată de evenimente supranaturale.

Eroii poveştii sunt Elena Gilbert (Nina Dobrev), o adolescentă care încearcă să-şi revină după moartea părinţilor ei, şi fraţii vampiri Stefan şi Damon Salvatore (Paul Wesley şi Ian Somerhalder). Kayla Ewell a jucat-o pe Vicki Donovan în primele 7 episoade, dar apoi personajul ei a fost omorât. Matt Davis a fost ulterior ales pentru rolul unui profesor de istorie şi apoi a devenit personaj secundar.

De luni, 17 februarie, începând cu ora 21:00, la Diva Universal puteți urmări întâmplările misterioase din micul oraş fictiv Mystic Falls, din Virginia, care e bântuit de făpturi supranaturale. Serialul Jurnalele vampirilor o urmăreşte pe adolescenta orfană Elena Gilbert (Nina Dobrev), care cunoaşte, la şcoală, un nou elev: pe Stefan Salvatore (Paul Wesley). Deşi prietenii ei cred că băiatul este un tip bizar, Elena se îndrăgosteşte de Stefan, însă află, ulterior, că e vampir! În debutul serialului Jurnalele vampirilor, orăşelul Mystic Falls se pregăteşte să întâmpine o cometă care va fi vizibilă în zonă, iar Elena îl întâlneşte pentru prima dată pe fratele lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder).

Distribuția:
NINA DOBREV – în rolul Elenei Gilbert
PAUL WESLEY – Stefan Salvatore
IAN SOMERHALDER – Damon Salvatore
STEVEN R. McQUEEN – Jeremy Gilbert
SARA CANNING – Jenna Somers
KAT GRAHAM – Bonnie Bennett
CANDICE ACCOLA – Caroline Forbes
ZACH ROERIG – Matt Donovan
MICHAEL TREVINO – Tyler
MATT DAVIS – Alaric Saltzman

Producători executivi: KEVIN WILLIAMSON, JULIE PLEC și LESILE MORGENSTEIN.

Nu pierdeți primul episod din Jurnalele vampirilor, sezonul 1, în premieră la Diva Universal luni, 17 februarie 2014, de la ora 21:00! Serialul va fi difuzat lunea, la ora 21:00.

Bucuresti, 20.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *