free download 78 travel guides written by experts

IOANID – Gradinita, Scoala si Afterschool – devine centru satelit FasTracKids

Unitatea de învăţământ IOANID – Grădiniţă, Şcoală şi Afterschool a devenit începând cu luna decembrie 2010 CENTRU SATELIT pentru programul FasTracKids. Programele FasTracKids folosesc cele mai moderne metode şi tehnologii existente, la fel ca în programele şcolare întâlnite în marile universităţi ale lumii. Cursurile FasTrack Tots şi FasTracKids Core sunt incluse în oferta educaţională a unităţii scolare, putând fi frecventate atât de copiii IOANID, cât şi de copiii din exterior.

IOANID – Grădiniţă, Şcoală şi Afterschool oferă începând din acest an şcolar copiilor de la grădiniţă, şcoală şi celor care urmează programul de afterschool posibilitatea de a participa la cursurile oferite de FasTracKids. FasTracKids este un program de educaţie conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi şi educatori de talie mondială şi îşi propune să fructifice la maxim oportunităţile de cunoaştere deschise copiilor în perioada cuprinsă între 3 şi 8 ani. În lecţiile FasTracKids, copiii îşi îmbogăşesc cunoştinţele prin experimente, prezentări filmate la fiecare sesiune de curs, discuţii, jocuri de rol, activităţi practice şi jocuri atractive. “Programul FasTracKids se pliază foarte bine cerinţelor educaţionale de la IOANID. Includerea acestui program în oferta noastră aduce un plus de valoare pachetului de opţionale şi cluburi pe care îl avem în unitatea noastră de învăţământ. Este un program nou, care pune accent pe metode moderne de predare şi care dezvoltă personalitatea copilului într-un mod creativ. Ne-am dorit ca programul să fie accesibil atât copiilor IOANID, cât şi celor din exterior şi din acest motiv am ales varianta de a deveni centru satelit”, a spus Laura Grigore, director de comunicare IOANID.

Sălile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station® – un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer şi camere de filmat, similar cu cel folosit în prestigioasele universităţi Harvard, Oxford sau MIT. În plus, FasTracKids foloseşte o metodologie de ultimă oră numită Zigzag educaţional care constă în schimbarea frecventă a activităţii, la numai câteva minute, ceea ce reduce substanţial riscul plictiselii la copil. “Normele de a deveni centru satelit sunt foarte riguroase, fiind luati în considerare o serie de paramentrii. IOANID a răspuns acestor cerinţe atât din punct de vedere al condiţiilor de desfăşurare, cât şi a profilului educaţional. Este un parteneriat care oferă beneficii în primul rând copiilor IOANID, dar şi celor care preferă această alternativă într-o locaţie modernă şi care îşi doresc să îşi completeze programul zilnic de activităţi extraşcolare. Pe lângă îmbunătăţirea cunoştinţelor, programul pune accent deosebit pe dezvoltarea abilităţilor fundamentale de viaţă cum ar fi: gândirea creativă, comunicarea şi vorbirea, lucrul în echipă, luarea de decizii, rezolvarea de probleme şi leadership”, spune Carmen Lică, directorul Centrului 2 FasTracKids. Costul pentru programul FasTracKids Tots – 2,5 – 3,5 ani – este de 300 de lei pe lună, iar pentru programul FasTracKIds Core – 3 – 8 ani – este de 350 de lei pe lună.

Înscrierile la Programul FasTracKids de la IOANID se pot face zilnic în intervalul orar 9.00 – 17.30 la secretariatul IOANID din str. Polonă nr. 4, pe adresa de mail office@ioanid.com sau la numerele de telefon 0758.054.441 sau 021.211.82.90. Mai multe informaţii despre IOANID – Grădiniţă, Şcoală şi Afterschool le puteţi găsi accesând site-ul www.ioanid.com.

Bucuresti, 01.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *