free download 78 travel guides written by experts

Transart isi recertifica competentele Microsoft: ISV si Business Intelligence

Transart anunţă finalizarea procesului de recertificare a competenţelor Microsoft: Independent Software Vendor (ISV) şi Business Intelligence. Transart devine primul partener din România care îşi recertifică cel mai înalt nivel de competenţă, Gold pe zona de ISV, satisfăcând cerinţele noului sistem de parteneriat orientat pe competenţe, adoptat de Microsoft la nivel global începând cu luna noiembrie 2010. Transart demonstrează astfel hotărârea de a continua să dezvolte produse şi proiecte pe cea mai răspândită platformă software în mediul de afaceri – Microsoft Windows, asigurându-şi în acelaşi timp acces la cele mai noi resurse, tehnologii şi instrumente de dezvoltare în cadrul parteneriatului strategic cu Microsoft.

Dobândirea competenţei ISV de nivel Gold atestă capacitatea Transart de a integra cele mai noi tehnologii Microsoft în propriile produse, capacitate dovedită prin existenţa personalului calificat, referinţe şi prin parcurgerea unor teste de compatibilitate (Winqual) a aplicaţiilor Transart pe platforma Microsoft Windows 7.

Competenţa Business Intelligence (BI) de nivel Silver atestă capacitatea Transart de a implementa soluţii bazate pe platforma de BI Microsoft: SQL Server 2008 R2, SharePoint 2010 si Office 2010 – Excel & PowerPivot. O latură importantă a recertificării pe zona de Business Intelligence a constat şi în faptul că aplicaţia B-Org ERP a trecut cu succes testul de compatibilitate cu platforma Microsoft SQL Server R2, cea mai recentă versiune a motorului de baze de date şi data warehousing dezvoltat de Microsoft.

„Programul de parteneriat cu Microsoft şi mai ales atingerea unui nivel Gold pentru o competenţă anume înseamnă nu numai o bună cunoaştere a tehnologiei dar şi un angajament faţă de standardele ridicate în dezvoltarea de aplicaţii software.” declară Florian Ivan, Partner Strategy & Programs Manager – Microsoft România.

Recunoscută pe piaţa românească pentru fiabilitatea, rigoarea şi stabilitatea produselor sale, compania Transart este lider de piaţă pe verticala Comerţ-Distribuţie, furnizând soluţii complete (ERP, SFA, WMS şi Business Intelligence) pentru companiile care desfăşoară activităţi de comerţ, import şi distribuţie.

Mizând în continuare pe furnizarea unui mix optim de funcţionalităţi oferite şi preţuri adaptate vremurilor actuale, Transart va continua să se diferenţieze printr-un nivel ridicat de calitate al produselor şi serviciilor furnizate, dar mai ales prin calitatea oamenilor care compun echipele Transart implicate.

Despre Transart

Viabilitatea produselor Transart este dovedită mai ales de stabilitatea relaţiilor de colaborare cu importante companii multinaţionale din regiune: Unilever South-Central Europe, StarBev/InBev (Croaţia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru şi Republica Cehă), Kraft Foods România, A&D Pharma & Mediplus (Ungaria şi România), Heineken România, Henkel România, Philip Morris România, Friesland Campina România, Walmark România, Arctic România, Beko Rusia, Johnson & Johnson (România şi Bulgaria), Julius Meinl România, Tymbark Maspex România, Delta Medical Ucraina, sau BG Drinks Bulgaria (berea Ledenika). O serie de alte companii cu renume la nivel naţional/regional, cum ar fi: Germanos, Eximtur, Zarea, Prodvinalco, Univer Product, Mogyi România, Prober Com, Amigo & Intercost, Top C&S Distribution, C.N.D.P.I. ROMSOFT, Gerola Prodinvest, Top Brands Distribution, Maravet, Transcarpatica, Damila utilizează soluţii oferite de Transart. Detalii suplimentare la www.transart.ro.

Bucuresti, 01.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *