free download 78 travel guides written by experts

Investitii cu ROI securizat

„Externalizarea de servicii pentru mediul financiar-bancar” este tema abordată astăzi în cadrul conferinţei ATC organizată de către Agora Media şi Institutul Bancar Român.

Externalizarea de servicii aduce beneficii datorită reducerii costurilor, economiei de timp, creării unei structuri de costuri variabile, evitării problemelor de calitate şi facilitării focusului pe competenţele de bază ale companiei.

Star Storage a prezentat alternativa pe care o oferă beneficiarilor care vin cu o arhivă dezorganizată, cu munţi de hârtii. Rezultatul pe care îl propune are în vedere atât procedurile de procesare a documentelor, cât, mai ales, managementul complex al tuturor proceselor la care sunt supuse documentele pentru digitalizare.

De remarcat este faptul că doar 2% din documente sunt necesare să fie văzute în original, iar 98% sunt vizualizate doar pentru informare, iar conversia digitală permite accesul concurent a mai multor utilizatori, derivând avantajele clare ale digitalizării.

Conceptul „transpromo” se referă la utilizarea mixului de documente promoţionale cu cele tranzacţionale. Astfel pe facturi sau alte documente se folosesc spaţiile albe pentru transmiterea mesajelor promoţionale foarte bine targetate, întrucât conform unor studii de impact 95% din aceste documente sunt deschise şi citite imediat. 86% dintre acestea afectează clientul şi cer o acţiune imediată, fiind citite în momentul primirii, în timp ce 90% din persoane petrec peste 5 minute citind aceste documente.

IIRUC Service afirmă faptul că  în perioada 2009-2011 74% din organizaţii vor recurge la Outsourcing pentru a beneficia de parteneriate mai avantajoase, know-how şi servicii profesionale, conform Asociaţiei Internaţionale a Operatorilor de Outsourcing.

Fujitsu Technology Solutions şi Crescendo au prezentat concepte şi soluţii de externalizare a serviciilor de securitate şi gestiune a datelor şi soluţii pentru optimizarea infrastructurii desktop.

În ceea ce priveşte desfăşurarea conferinţei şi transmisia live a evenimentului pe site-ul ATC, Romulus Maier, Director General Agora Media a menţionat că „astăzi avem ca noutate faptul că cei care urmăresc conferinţa prin Internet, de la biroul personal, pot adresa întrebări speakerilor, în timp real”.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News şi IT Trends şi cu sprijinul BIT Solutions.

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *