free download 78 travel guides written by experts

Intra in Top ECO Scoala editia a II-a

Toti elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie – mai 2012, se pot inscrie in Top ECO Scoala editia a II-a prin trimiterea descrierii actiunii desfasurate pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 25 mai 2012 inclusiv si ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.

Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti.

ECDL ROMANIA a lansat a II-a editie a campaniei concurs «Top ECO Scoala» prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Elevii si profesorii care desfasoara activitati ecologice in perioada martie – mai 2011, pot trimite initiativele lor pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 25 mai 2012 inclusiv si vor fi inscrisi automat in concursul de pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE unde pot castiga premii interesante.

Proiectele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe voturi (like-uri) pentru ECO proiectele desfasurate vor putea castiga premii interesante.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro.

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine.

Intra in Top ECO Scoala!

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *