free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank face un parteneriat cu MoneyGram International

pentru transferuri rapide de bani

Serviciul MoneyGram este disponibil în lei, euro şi dolari americani

Intesa Sanpaolo Bank, bancă subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, anunţă parteneriatul cu MoneyGram International pentru a oferi servicii rapide şi sigure de transferuri de bani prin intermediul reţelei naţionale de circa 100 de unităţi a băncii. Noul serviciu garantează o metodă sigură şi eficientă de a colecta sau transfera fonduri pentru clienţii persoane fizice prin intermediul celor 186.000 locaţii MoneyGram din 190 de ţări. Transferurile de bani se pot face în lei, euro şi dolari americani.

Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank declară: „Intesa Sanpaolo Bank susţine şi promovează utilizarea mijloacelor moderne de transfer de fonduri ca o alternativă modernă şi rapidă ce garantează siguranţa maximă. MoneyGram este unul dintre cei mai importanţi furnizori de astfel de servicii la nivel global şi ne bucurăm să oferim clienţilor noştri, acum în pragul sărbătorilor de iarnă, confortul de a transfera diverse sume de bani în doar 10 minute”.

MoneyGram ajută clienţii ce doresc să primească ori să trimită rapid şi în siguranţă fonduri oriunde în lume şi pe teritoriul României via serviciilor de transfer de bani. Sumele transferate din România vor fi convertite automat de sistem în orice valută acceptată de ţara beneficiarului.

Avantajele utilizării serviciului MoneyGram sunt rapiditatea (maxim 10 minute pentru transferul efectiv), siguranţa şi confidenţialitatea în operare, disponibilitatea imediată a sumelor către beneficiar şi reţeaua extinsă de agenţi MoneyGram la nivelul ţării şi oriunde în lume.

Pedro Saro Campos, director regional MoneyGram pentru zona Iberica, România şi Bulgaria menţionează: “România este o piaţă importantă pe partea transferurilor de bani şi suntem încântaţi să oferim clienţilor noştri mai multe posibilităţi de a alege MoneyGram pentru colectarea şi transferul fondurilor prin cele 100 de unităţi Intesa Sanpaolo Bank”.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *