free download 78 travel guides written by experts

Intersport isi muta magazinul in Galleria Mall Arad

Primii 100 de clienţi din ziua lansării vor primi fiecare câte un voucher de cumpărături în valoare de 60 de lei.

Intersport România, cea mai mare reţea de magazine cu vânzare de articole sportive multibrand din România, redeschide vineri, 16 noiembrie, magazinul din Arad. Prezent iniţial în centrul comercial Armonia Shopping Center, Intersport îşi relochează magazinul în Galleria Mall Arad, situat în strada Aurel Vlaicu, nr. 225-235. Primii 100 de clienţi din ziua lansării vor primi fiecare câte un voucher de cumpărături în valoare de 60 de lei.

„Prin prezenţa noastră extinsă în ţară urmărim să ne îndeplinim misiunea de a face sportul accesibil tuturor. Aşteptăm cât mai mulţi arădeni să ni se alăture la relansarea magazinului. Le-am pregătit o ofertă foarte variată de echipament sportiv de calitate, precum şi multe surprize plăcute”, a declarat domnul Ionas Ignatios, Country Manager Intersport România şi Bulgaria.

Noul magazin Intersport se întinde pe o suprafaţă de 880 mp şi are o echipă formată din 12 angajaţi.

Intersport înseamnă o gamă foarte variată de produse, servicii şi mărci, acoperind aproape toată gama de activităţi sportive, individuale sau de echipă: fotbal, tenis, baschet, volei, nataţie, etc. Intersport este cea mai mare reţea de magazine de articole sportive multibrand din regiunea de Nord-Vest a ţării, din România şi din lume.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *