Shadow

International School of Communication susţine cea de-a doua ediţie a programului avansat de comunicare

International School of Communication, în parteneriat cu agenţia de training Creative Business Management, va susţine în perioada 15-17 martie cea de-a doua ediție a programului avansat de comunicare. Cursurile sunt structurate pe o zi şi vor fi predate de expertul britanic în comunicare, Kelly Freeman. Elementul de noutate al acestei ediţii îl reprezintă modulul de comunicare internă care vine în completarea celor de event management şi PR strategic.

Trainerul celor trei module de curs este Kelly Freeman, expert în comunicare guvernamentală, cu 25 de ani de experientă în patru departamente guvernamentale şi ministere britanice. Kelly a fost Director de Comunicare în Departamentul pentru Mediu, Alimentaţie şi Probleme Rurale (Defra) şi a implementat proiecte de comunicare la nivel global pentru companii şi ONG. În toate proiectele, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta strategiile de comunicare ale organizaţiilor şi de a contribui la strategia generală de comunicare.


Programul de training este structurat pe trei zile, în perioada 15-17 martie:
15 Martie        – Strategic Event Management.
16 Martie        – Strategii avansate de PR şi Comunicare.
17 Martie        – Comunicare Internă.

La curs sunt aşteptate persoane care vor să se specializeze în comunicare strategică, având oportunitatea de a învăţa de la cei mai buni profesionişti. Sunt aşteptaţi directori şi persoane de decizie din organizaţii, specialişti şi freelanceri, persoane care doresc să îmbunătăţească experienţa consumatorului prin programe de comunicare, angajaţi ai companiilor multinaţionale cu competenţe în domeniu.

Costul pentru un modul de curs este de 375 euro de persoană (TVA inclus) la care se aplică următoarele reduceri: Early bird  1 martie: 275 euro/ persoană/zi, Pachet 2 zile: 550 euro/ persoană, pachet 3 zile: 875 euro/ persoană.  Achitând prin intermediul cardului bancar participanţii pot alege opţiunea de plată în 12 rate.

DESPRE ISOC

International School of Communication este una dintre cele mai bine  cotate intituţii de training din Marea Britanie, având şi un centru de training în Dubai. La cursurile ISOC participă o mare varietate de cursanţi, de la ofiţeri de presă la prim-miniştri. ISOC este deţinută şi condusă de Pinnacle International, cea mai mare companie de training în comunicare şi PR din lume. Pe lângă cursurile publice, ISOC organizează şi cursuri private şi personalizate, printre acestea numărându-se traininguri de media interviewing şi programe post-universitare pentru diverse domenii, care se intind pe mai mulţi ani. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *