Shadow

Boggi Milano: Colecția Primăvară/Vară 2017

Boggi porneşte de la moştenirea şi genetica stilurilor din trecut pentru a satisface conceptul de eleganță actual. Dress code-urile anterioare revin în combinații moderne, iar ideea de stil clasic este susţinută de o cercetare continuă. Texturi contemporane, combinații exclusive, tradiție și evoluție, acestea sunt semnele distinctive ale Colecției Primăvară/Vară 2017 Boggi Milano.

Fiecare bărbat se poate regăsi în temele noii colecții: de la costumul formal și linia Upper Classic, la garderoba bărbatului citadin, versatil, la piese vestimentare pentru seniori cu stil, dar și inovații extraordinare pentru iubitorii de călătorii. Taţii şi fiii: legaţi printr-un fir subţire, croit de Boggi Milano.


Temele Colecției Primăvară/Vară 2017 Boggi Milano sunt:

ArhiTextura

Costumul formal este perfect într-un material unic cu efect sablé. Imprimeuri în carouri, în nuanţe de albastru. Un imprimeu rafinat, atent creat, un material Boggi Milano exclusiv.

Academia

Tema colecției Upper Classic se axează pe atenţia acordată culorilor şi materialelor. Utilizarea mohairului răsucit asigură un confort termic stabil, iar strălucirea şi rafinamentul stau în centrul acestor piese, făcându-le şi mai preţioase. Jacheta la doi nasturi, necăptuşită, este înfrumuseţată de revere şi de buzunarele „bilet”, inspirate din modele englezeşti din secolul al XIX-lea.

Garderoba Metropolitană

Blazerul albastru: fundamental pentru garderoba de vară. O piesă cu adevărat clasică, având o tonalitate sobră şi contemporană, blazerul este creat pentru a fi plăcut şi confortabil în orice moment. Este uşor de personalizat în fiecare dimineaţă, folosind noi accesorii şi adăugând note personale. O piesă care emană stil, versatilă, este, fără niciun dubiu, cel mai bun aliat într-o zi dinamică, cu numeroase întâlniri.

Black Fit & Senior Authority

Slim fit este imperativul pe care toate piesele vestimentare ale acestei linii îl urmează. Haine smart, siluete extraordinare, sculptate în textile prețioase pentru linii Senior. Ambele subliniază personalitatea temei Black Fit, concepută pentru a da viaţă hainelor curente, cu un caracter puternic, care evidențiază formele corpului. Tinerii şi seniorii contemporani vor arăta perfect, în stilul carismatic semnat de Boggi Milano.

Călătorie modernă

Business, standard, economic. Nu contează. Ceea ce contează este călătoria, sosirea, scopul, cheile camerei. Costumul nu a suferit din cauza schimbării de fus orar, nu a avut nici măcar o cută. Tehnologia întâlneşte libertatea. Materialul stretch, fără fibre sintetice, garantează un standard ridicat de confort. Călătorii nu se vor mai îngrijora din cauza cutelor. Costumele Boggi Milano sunt potrivite pentru a călători, rezistente la fiecare mişcare,  fără cusur la sfârşitul fiecărui drum. Jacheta multifuncţională – elegantă şi strălucitoare. Hands-free cu jacheta multifuncţională Boggi Milano, o adevărată necesitate pentru fiecare călător, fiind concepută să îşi păstreze forma.

În Bucureşti, magazinul BOGGI poate fi găsit în Băneasa Shopping City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *