free download 78 travel guides written by experts

Interesting Romania, pe 21 octombrie la The Ark

Un concept global vine si in Romania, odata cu organizarea editiei locale a conferintei Interesting, initiata in Londra de Russell Davies, Head of Planning Ogilvy.

Interesting Romania este o “unconference” – adica un concept informal de conferinta, unde principalul obiectiv este confruntarea audientei cu vorbitori ineditit care au ceva interesant de povestit. Formatul conferintei a plecat din Londra, unde Russell Davies (unul dintre cei mai recunoscuți planneri de comunicare la nivel mondial [mai multe informatii aici]) s-a gândit să facă o conferință despre un concept esential in marketing –“interestingness”. Termenul, promovat de acelasi Russell Davies, se referă la calitatea unor naratiuni (fie ele comerciale sau nu) de a circula cu mai mare viteza si de a determina oamenii sa devina angajati in promovarea si constructia ulterioara a povestii.

Interesting este un loc unde se strang oameni din cele mai diferite domenii pentru a povesti cu pasiune despre aproape orice. Designeri, producători de hârtie, educatori, producători de filme porno, informaticieni, cântăreți la teremin – toți au fost pe diferitele scene unde a avut loc Interesting, dintre care cele mai importante au fost Londra, Vancouver, Sheffield, Berlin, New York si Amsterdam.

Interesting Romania are loc vineri, pe 21 octombrie, la The Ark unde vor povesti lucruri interesante, printre alții, psihologul Mugur Ciumăgeanu (îl vedeți și aici), antropologul Alex Bălășescu (interviu cu el aici), Cristian Lupșa, Cătălin Tenița, Iashido si Serban Alexandrescu.

Interesting este o conferinta fara bilete, rezervari sau mape insa daca nu vreti sa stati in picioare ar fi bine sa intrati pe pagina noastra de Facebook si sa dati “I am attending” la evenimentul lansat acolo.

www.rointeresting.com

//www.facebook.com/RoInteresting2011

Bucuresti, 20.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *