free download 78 travel guides written by experts

Indesit te trimite la meciurile AC Milan din Champions Leangue

Indesit este, începând cu acest sezon, noul sponsor premium al titratei echipe AC Milan şi trimite 9 români la meciurile diavolilor milanezi

Indesit, unul dintre cei mari producători de electrocasnice din lume, și noul sponsor premium al echipei de fotbal AC Milan, desfășoară până pe 15 noiembrie 2011 campania “Joacă alături de cei mai buni” şi prin care 9 suporteri români vor avea şansa să le vadă jucând live pe vedetele de la AC Milan.

Indesit a devenit sponsor premium al echipei de fotbal chiar înainte de începerea sezonului din cea mai prestigioasă competiţie fotbalistică din lume. Ca urmare a acestui parteneriat, Indesit trimite câte 3 suporteri români la meciurile din Champions League ale echipei AC Milan, cu Viktoria Plzen, Bate Borisov şi FC Barcelona.

Pentru a fi în tribună la unul dintre meciurile lui Ambrosini, Gatusso, Zambrotta & compania suporterii trebuie doar să achiziționeze o maşină de spălat sau o maşină de spălat cu uscător şi să se înscrie pe www.altex.ro. Premiul include biletele la meciul echipei AC Milan împreună cu biletele de avion Bucureşti – Milano şi o noapte de cazare. Pe 23 noiembrie câștigătorii pot vedea live pe San Siro meciul AC Milan – FC Barcelona.

“Competitivitatea și performanța caracterizează atât echipa AC Milan cât și echipa Indesit, și ne dorim să transmitem acest spirit și suporterilor români, care vor avea ocazia unică de a participa la meciurile AC Milan și de a-și încuraja fotbaliștii favoriți,” a declarat Rodica Stere, Director de Marketing Indesit Romania.

Compania producătoare de electrocasnice se numără deja printre sponsorii lui Arsenal, iar în urma noului angajament a devenit sponsorul premium al grupării rosonere în sezonul 2011 – 2012. Parteneriatul cu AC Milan, club a cărui vitrină include 18 trofee de campioni ai Italiei şi 7 cupe Champions League, susţine competitivitatea, inovaţia şi performanţa.

Bucuresti, 20.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *