Intalniri de afaceri Romano-Taiwaneze

la Bucuresti

Companiile româneşti din mai multe domenii industriale, de bunuri de consum şi electronice şi electrocasnice sunt invitate să participe gratuit la Întâlnirile Bileterale de Afaceri, organizate în data de 15 mai la Bucureşti. Organizator: Taiwan Trade Center, tel: 021-311 99 71, e-mail: romania3@taitra.org.tw.

Delegaţia oamenilor de afaceri din Taiwan ce va vizita România la jumătatea lunii mai este compusă din 15 membrii ce au ca obiectiv principal dezvoltarea unor relaţii de afaceri cu potenţiali parteneri români şi explorarea oportunităţilor de pe piaţa din România. Produsele oferite acoperă o gamă largă de activitate, de la aparatură electronică şi electrocasnică de ultimă oră, conectică, până la bunuri de larg consum: unelte gospodărie, jaluzele, jucării, încălţăminte şi multe altele. O secţiune separată a Întâlnirii este dedicată produselor industriale: maşini şi utilaje de procesat alimentele, de îmbuteliat, de matriţat, de etanşat şi design şi proiectare linie tehnologică etc.

Întâlnirile de afaceri se vor desfăşura în ziua de 15 Mai 2006, între orele 09:00 şi 17:30, la Hotelul Crowne Plaza Bucureşti (strada Poligrafiei, sector 1),  sala de conferinţe A + B. Nu se percepe taxă de participare.

Pentru orice detalii suplimentare, vă rugam contactati: Taiwan Trade Center Bucharest,  telefon 021-311 99 71/72/73, fax: 021-311 99 70 e-mail: romania3@taitra.org.tw sau bucharest@taitra.org.tw.

Biroul Taiwan Trade Center şi-a început de curând activitatea în Bucureşti, având ca principal scop susţinerea şi asistarea firmelor româneşti în scopul dezvoltării unor relaţii de afaceri cu partenerii din Taiwan.

A 15-a economie a lumii în ceea ce priveşte comerţul exterior, Taiwan deţine cea mai mare cotă de piaţă, mai mare de 50%, pentru următoarele produse: Laptop-uri, echipament LAN wireless, monitoare LCD şi plăci de bază.

Biroul Taiwan Trade Center Bucureşti vă stă la dispoziţie gratuit telefonic sau prin e-mail pentru probleme comerciale sau de altă natură legată de Taiwan.

Bucuresti, 12.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *