bucharest tech week 2021

ReductoStart si “Educa-ti corpul

două campanii naţionale care se unesc pentru a oferi servicii optime

ReductoStart, cel mai amplu program de informare a populaţiei asupra riscurilor obezităţii  şi lanţul de farmacii Sensiblu sunt parteneri în campania promoţională “Educă-ţi corpul”, care se va desfăşura la nivel naţional în perioada 13 aprilie 2006 – 31 mai 2006

ReductoStart, primul program desfăşurat la nivel naţional care furnizează informaţiile necesare pentru evaluarea cauzelor şi a efectelor obezităţii, este partener în cadrul campaniei promoţionale „Educă-ţi corpul” iniţiată de Sensiblu. Medicii din programul ReductoStart se vor alătura echipelor de consultanţi ai Sensiblu în cadrul acţiunilor ce vor avea loc în şapte oraşe din ţară: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Ploieşti şi Galaţi.

Organizatorul campaniei promoţionale „Educă-ţi corpul” este lanţul de farmacii Sensiblu. Campania se va derula în perioada 13 aprilie 2006 – 31 mai 2006, urmând a fi organizată şi desfăşurată în toate farmaciile Sensiblu.

“Considerăm că acest parteneriat reprezintă un avantaj pentru persoanele interesate, care se pot bucura simultan de beneficiile celor două campanii. La fel ca şi programul ReductoStart, campania “Educă-ţi corpul” se va desfăşura la nivel naţional, aşadar ne adresăm persoanelor de pe întreg teritoriul ţării, cărora le lansăm invitaţia de a se implica activ în acest program”, a declarat Dl. Dr. Ovidiu Popescu, Director General Abbott Laboratories România SA.

Poate participa la promoţie orice persoană, posesoare de card de fidelitate Sensiblu – Standard, Silver, Gold şi VIP. Astfel, la cumpărarea a oricăror trei produsele incluse în promoţie, se oferă gratuit produsul a cărui valoare totală nu depăşeste valoarea fiecăruia dintre celelalte două produse. Pe toată perioada campaniei, cei interesaţi pot afla mai multe detalii referitoare la produsele prezente în promoţie de la consultanţii de specialitate din orice farmacie Sensiblu, precum şi de pe site-ul www.sensiblu.com

Despre ReductoStart
Campania ReductoStart, lansată sub sloganul „Mă Regăsesc”, reprezintă cel mai amplu program educaţional de informare a populaţiei asupra riscurilor obezităţii desfăşurată la nivel naţional, care oferă în acelaşi timp şi soluţii pentru prevenirea şi tratamentul corect al acestei boli. În cadrul campaniei sunt implicaţi reprezentanţi ai vieţii socio-culturale şi mass-media, precum şi partenerii tradiţionali ai campaniei ReductoStart, peste 50 de medici specialişti în nutriţie, farmacii şi cluburi de fitness din toată ţara.

La dispoziţia persoanelor care s-au decis să slăbească sănătos stă un Call Center cu numărul de telefon cu tarif normal, 021-252.33.43, precum şi site-ul www.reductostart.ro, prin intermediul cărora se pot face programări la medicii parteneri ai programului ReductoStart.

Programul are ca iniţiator şi principal susţinător compania Abbott Laboratories România, companie multinaţională, activând în proiectarea, cercetarea, dezvoltarea, producţia şi distribuţia de produse medicale şi farmaceutice, inclusiv produse nutriţionale, de diagnostic şi aparatură.

Despre Abbott Laboratories
Abbott este o companie multinaţională, activând în proiectarea, cercetarea, dezvoltarea, producţia şi distribuţia de produse medicale şi medicamentoase, inclusiv produse nutriţionale, de diagnostic şi aparatură. Compania are peste 60,000 de angajaţi în toată lumea şi distribuie produsele proprii în peste 130 de ţări.
Abbott deţine o importantă divizie de diagnostic care impresionează prin inovaţiile sale. Produsele Abbott au ajutat la transformarea practicilor medicale de diagnosticare din artă
în ştiinţă. Istoria Abbott este încărcată de exemple semnificative în ceea ce priveşte dezvoltarea tehnologiei şi produselor medicamentoase. Acestă tradiţie în ceea ce priveşte inovaţia a fost susţinută de-a lungul timpului de dăruirea permanentă în cercetarea şi dezvoltarea medicală.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.abbott.com

Despre Sensiblu
Sensiblu este cea mai mare reţea de farmacii din România, singura cu acoperire naţională, şi face parte din Grupul farmaceutic A&D Pharma. În acest moment Sensiblu cuprinde 187 de farmacii, iar cei peste 1.700 de angajaţi asigură cele mai bune servicii pentru pacienţii din întreaga ţară.

Bucuresti, 12.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *