Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Inocenții

Taylor Stevens
Editura Trei

Poate ați cunoscut-o deja pe Vanessa Michael Munroe – din romanul Femeia cameleon, prezentat deja aici, pe PRwave. Dacă nu, e în regulă. Vă veți familiariza cu ea acum, pentru că Taylor Stevens face ușor de urmărit noua aventură a lui Munroe, deopotrivă pentru cei care au citit romanul anterior și pentru noii cititori.

inocentii

Logan are nevoie de un serviciu. Vanessa nu ezită să îl ajute. Așa ajung să afle despre secta Aleșilor, din Mexic. Aici fusese dusă o fată răpită la vârsta de cinci ani. Cei doi încearcă să o salveze. Ajung să cunoască oameni care au crescut în mijlocul sectei, dar care au reușit să se desprindă de ea și să își creeze o viață. Vanessa și Logan învață cât de multe detalii despre sectă pot. Vor reuși să o salveze pe Hannah?

Inocenții este un roman thriller care captivează de la prima pagină și ține cititorii în suspans permanent. Taylor Stevens creează o acțiune perfectă şi le face cunoştinţă cititorilor cu personaje complexe, veridice. Trăirile lor sunt de asemenea redate cu atenție, dar nu într-un mod care să plictisească vreo secundă.

Romanul devine astfel o poveste despre destin, suferință, regrete, dar și despre speranță și despre puterea de a merge mai departe. Un thriller foarte bine scris care merită să fie descoperit de iubitorii genului.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *