free download 78 travel guides written by experts

Femeia cameleon

Taylor Stevens

Editura Trei

Vanessa Michael Munroe, o tanara care si-a petrecut multi ani in Africa. O tinerete zbuciumata, un trecut care ascunde suferinte de neimaginat. Azi, o tanara care reuseste sa faca rost de informatii pretioase – economice, politice – pe care le ofera clientilor ei – companii, sefi de state etc. – contra unor sume importante. Maestra a deghizarilor, Vanessa duce o viata plina de riscuri. Si o noua misiune: un magnat al petrolului, Burbank, ii cere sa ii gaseasca fata, disparuta in Africa in urma cu patru ani.

Femeia cameleon

Munroe este in fata unei alegeri dificile – pentru ca un drum in Africa o va duce din nou in locurile unde a suferit. Burbank ii desemneaza un insotitor – lucru ce o nemultumeste pe Munroe. Dar Vanessa nici macar nu banuieste ca o misiune care pare simpla se poate complica in moduri nebanuite.

Manipulari, rasturnari de situatie, aliante, dusmani, solutii inedite si un continent pe care toti cititorii il descopera pas cu pas alaturi de Michael. „Femeia cameleon” este un roman captivant care isi tine cititorii cu sufletul la gura de la prima si pana la ultima pagina – un roman de citit.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *