free download 78 travel guides written by experts

Inghetata Napoca sarbatoreste in luna iunie “Gustul Copilariei”

Inghetata Napoca sarbatoreste in luna iunie “Gustul Copilariei”

De 40 de ani din lapte proaspăt, înghețata Napoca, preferata celor mici, a sărbatorit luni, 3 iunie, in cadrul evenimentului “File de Poveste” organizat de Miko Beauty Center, Ziua Copilăriei.

Peste 60 de copii din 3 centre de plasament din sectorul 1, Sf Nicolae, Sf Iosif și Jiului s-au bucurat pentru al treilea an la rând de surprizele pregătite în spațiul special amenajat de Miko Beauty Center: căsuţe din plastic, tobogane gonflabile, figurine şi baloane colorate, baloane de săpun, vată de zahăr şi multă înghețată preferată.

Copiii s-au întâlnit cu personaje preferate din basme și desene animate, au cântat și s-au jucat într-o atmosferă plină de veselie și culoare.

Prin varietatea de sortimente disponibile, “Gustul copilăriei” de la înghețata Napoca a fost pentru micuții prezenți un adevărat deliciu. Copiii au avut de ales între arome diferite de la cacao și vanilie la ciocolată și fructe de pădure, la cornet sau înghețată pe băț.

Printre favoritele micuților s-au numărat: Panda – înghețată pe băț în formă de ursuleț Panda, cu cacao și aromă de vanilie, Scufița Roșie – înghețată cu căpșune și cu topping de căpșune, în cornet de napolitană, Alba ca Zăpada – înghețată cu aromă de mure-zmeură, cu topping de afine, în cornet de napolitană, WOW Fructe de Pădure – înghețată cu suc de lămâie și aromă de mure-zmeură, WOW Socată – înghețată cu lămâie și aromă de soc–lămâie.

Creată din lapte proaspăt, Napoca este singura înghețată din România produsă exclusiv într-o fabrica de lapte, încă din 1973, ceea ce garanteaza prospețimea gustului său fin. Vara aceasta Napoca răsfață poftele celui mai pretențios pitic și încântă privirea cu noile denumiri haioase și ambalaje prietenoase.

Despre Algida & Napoca

In februarie 2009, Unilever a intrat pe piata inghetatei, cu marca internationala Algida, si a achizitionat legendara marca romaneasca de inghetata Napoca. Decizia de intrare pe piata inghetatei – una dintre cele mai atractive piete de produse alimentare, datorita dimensiunii sale si potentialului ridicat de crestere – este parte a strategiei Unilever de crestere in Europa Centrala si de Sud.

Unilever este liderul mondial al pietei de inghetata si comercializeaza in Romania unele dintre cel mai bine vandute marci de inghetata din lume, reunite sub brandul-umbrela Algida: Magnum, Carte d’Or, Cornetto, Viennetta, Big Milk, Cucciolone, Kolorki si Twister. Inghetata Algida comercializata pe piata din Romania este produsa in fabricile Unilever din Italia, Franta, Germania, Polonia si Ungaria, iar inghetatele Napoca sunt in continuare produse in fabrica din Cluj.

Bucuresti, 06.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *