Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noutatile lunii iunie la E

Married to Jonas, sezonul 2 și Playing with Fire încep duminică, 9 iunie 2013

Începând de duminică, 9 iunie 2013, E! vă aduce două premiere mult așteptate: al doilea sezon al show-ului Married to Jonas, care debutează pe 9 iunie la ora 22:00 și noul show Playing with Fire, care începe în aceeași zi, de la ora 22.30.

Kevin Jonas, celebrul cântăreț nominalizat la Premiile Grammy și soția lui, Danielle, tânăra care provine dintr-o mică suburbie americană, revin la E!, în sezonul al doilea al reality-show-ului Married to Jonas, din 9 iunie, ora 22:00.

În noul sezon, Jonas Brothers termină înregistrările la noul lor album și se pregătesc să plece în turneu, după o pauză de trei ani. În același timp, Dani se gândește să își deschidă propria afacere în New Jersey, iar familiile Jonas și Deleasa devin din ce în ce mai apropiate.

Familia cea mare și fericită are, însă, de înfruntat noi obstacole, pe măsură ce se confruntă cu alte provocări, victorii, aniversări, presiuni de tot felul și situații dramatice. Kevin și Danielle își continuă viața de tineri căsătoriți și, totodată, încearcă să răspundă nevoilor familiilor lor, care le sunt apropiate – dar atât de diferite!

Noul show Playing with Fire pătrunde în bucătăria personalități-lor din lumea culinară a New York-ului. Primul episod va fi difuzat duminică, 9 iunie 2013, la 22.30, numai la E! Noul serial îi prezintă pe cei mai influenți oameni din industria restaurantelor din New York și ne arată cum reușesc aceștia să echilibreze viața profesională cu cea personală, în orașul renumit pentru concurența acerbă, ritmul trepidant și, nu în ultimul rând, localurile extrem de rafinate, care satisfac orice gusturi.

Reality show-ul cuprinde șase episoade de câte o oră. Vom urmări vedete din domeniul gastronomiei precum Anna Boiardi, o celebră autoare de cărți de rețete și moștenitoarea unei afaceri de succes – marca de preparate din paste Chef Boyardee, Derek și Daniel Koch, doi frați arătoși, antreprenori în domeniul alimentar, Julie Elkind, un chef cofetar foarte priceput și Candice Kumai, fost model și concurentă la emisiunea Top Chef, care se gândește la silueta consumatorilor și caută mereu rețete de preparate sărace în calorii.

Așadar, nu pierdeți al doilea sezon al show-ului Married to Jonas, care debutează duminică, 9 iunie 2013, ora 22:00, numai la E! Episoadele de câte 30 de minute vor fi difuzate săptămânal. În continuarea serilor de duminică, urmăriți noul show Playing with Fire, care începe duminică, 9 iunie 2013, la 22.30, numai la E!

Bucuresti, 06.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *