free download 78 travel guides written by experts

Ingerii au coborat aseara pe scena X Factor

East 17 cântă la X Factor în această seară

Concurenții au făcut super show în cea de-a cincea gală live X Factor. Tema spectacolului de aseară a fost dată de eroii muzicali ai juraților, acei artiști care, de-a lungul existenței și carierei, i-au inspirat pe Paula Seling, Mihai Morar și Adrian Sînă. Aducându-și aminte de perioada în care modera o emisiune radio la Baia Mare, alături de colega sa de la masa juraților, Adrian Sînă a recunoscut că a fost îndrăgostit de Paula Seling.

Îngerii au coborât pe scena X Factor, la 20 de ani după dispariția lui Freddy Mercury, pe acordurile piesei “Who wants to live forever”.

Aseară la X Factor au răsunat melodii din repertoriul Queen, Witney Huston, Mariah Carey, dar și al artiștilor din tânăra generație precum Beyonce sau Lady GaGa. Cei trei mentori au ales pentru concurenții lor melodii care să li se potrivească, dar care, pentru ei, au însemnat ceva la un moment dat.

Paula Seling a ales pentru cele două trupe ale sale rămase în concurs melodii cântate de Witney Huston și Freddy Mercury. Melodia din repertoriul Queen a fost interpretat de T&L, iar prestația lor a fost unul dintre cele mai emoționante momente ale serii. Îngerii au coborât pe scena X Factor, la 20 de ani după dispariția lui Freddy Mercury, pe acordurile piesei “Who wants to live forever”. Două balerine-acrobat au dansat suspendate, prinse de o fâșie albă de pânză, veghind soldatul rănit – Gabriel și sora medicală care îl plângea – Larisa.

Echipa lui Adrian Sînă a fos în această săptămână încercată de emoții. Alin Văduva s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Din pricina unei afecțiuni la coarda vocală, concurentului i s-a interzis să cânte sau să vorbeasca cel puțin 10 zile. Până aproape de jumătatea show-ului, nimeni nu a știut dacă Alin va cânta sau nu. Medicii i-au interzis, jurații l-au sfătuit să se gândească mai întâi la sănătatea lui, dar Alin a riscat și a urcat pe scenă interpretând neașteptat de bine piesa “Ordinary people”, a lui John Legend.

Glumind cu jurații pe seama melodiilor alese și a amintirilor pe care acestea le trezesc în sufletul lor, haioșii Răzvan și Dani au reușit să smulgă de la Adrian Sînă și o mărturisire. Juratul X Factor a recunoscut că pe vremea când încă era la Baia Mare și modera o emisiune la radio împreună cu cea care acum îi este colega la masa juriului, era îndrăgostit de Paula Seling.

Un moment deosebit a avut și concurentul din categoria lui Mihai Morar, Andrei Leonte. Deși și-a obișnuit până acum fanii cu balade, Andrei a abordat aseară un alt gen muzical și a venit pe scena X Factor cântând It’s my life, melodia lui Bon Jovi, reușind să culeagă nu doar aplauzele spectatorilor, ci și aprecierile juraților.

Andrei Leonte a ținut aseară cei mai mulți telespectatori aproape de Antena 1.La ora 20.52, Antena 1 a fost urmărită de 902.000 de telespectatori din mediul urban, înregistrând un rating de 7.8 procente și 17% cotă de piață.

Spectacolul continuă și astă seară, când vom afla care sunt cei șase concurenți salvați de telespectatori și care se vor confrunta direct pentru a rămâne în competiție. Incã de asearã telespectatorii îşi pot vota favoriţii trimiţând un sms cu numele lor la numãrul 1313. O pot face în continuare şi astãzi, urmând ca în acestã searã, în direct, de la 21. 45, sa fie anunţat numele celui care va pãrãsi competiţia. Dacã cei de acasã au mai mulţi preferaţi, îi pot vota pe fiecare. Detalii despre cum pot vota, telespectatorii pot gãsi pe site­-ul competiţiei, în secţiunea finalişti: //xfactor.a1.ro/finalisti.

Tot în aceastã searã, telespectatorii se vor întâlni cu trupa East 17. Cu peste 20.000.0000 de discuri vândute în întreaga lume, băieţii de la East 17 au lansat hituri care au făcut înconjurul lumii şi au scris istoria generaţiei în blugi şi bocanci.

Inspirate din subiecte ca dragoste, război, sau pace, piesele celor de la East 17 au făcut înconjurul lumii, atrăgând simpatia oamenilor de pretutindeni, iar hituri precum „Stay another day”, „House of love”, „It’s Alright” sau „Let it rain” au fost fredonate de milioane de tineri din întreaga lume.

Bucuresti, 27.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *