free download 78 travel guides written by experts

Asistentă TV, amendata pentru afaceri ilegale in Venetia

Dan Negru este spaima vedetelor chiar şi în vacanţã! O cunoscutã asistentã tv, aflatã la shopping în Veneţia, se trezeşte în mijlocul unui scandal cu poliţia localã. Victima farsei este acuzatã cã deruleazã afaceri ilegale în strãinãtate şi încaseazã amendã dupã amendã, totul fiind pus la cale cu ajutorul cumnatei sale, care o însoţea.

Echipa “Plasa de stele” este mereu în alertã şi ştie tot ce fac vedetele, chiar şi atunci când merg în vacanţã. O poate spune o cunoscutã asistentã tv, care nu a scãpat de echipa de farsori nici în Veneţia. Plecatã la cumpãrãturi alãturi de cumnata sa, şi totodatã complicea lui Dan Negru, victima cade fãrã menajamente în capcana farsorilor. Asistenta tv este îndemnatã de cumnata ei sã facã o pozã cu un panou tip panoramã, pentru care însã trebuia sã stea imobilizatã într-o cutie preţ de câteva secunde.

Acesta este şi momentul în care farsa prinde contur. Victima este lãsatã singurã de cumnata sa, sub pretextul cã aceasta merge sã schimbe bani pentru a plãti, iar clovnul care administra afacerea dispare fãrã urmã la vederea unui echipaj de poliţie. Blocatã în aparatul cu pricina şi necunoscând limba italianã, vedeta este suspectatã de poliţie ca fiind proprietara afacerii, care se eschiveazã pentru a nu le prezenta actele şi autorizaţia de funcţionare. Cum a reacţionat tânãra pusã în faţa acestei situaţii cel puţin bizare, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri marţi, 29 noiembrie, de la 20:15, într-un nou episod Plasa de stele.

Bucuresti, 27.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *